Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Umreću gladna i debela": Seka Aleksić i dalje u problemu sa kilogramima

Seka Aleksić ne krije da i dalje ima problem sa viškom kilograma

1630329389_seka-aleksic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačica Seka Aleksić jedna je od najaktivnijih na Instagramu, koji obožava. Ona ne krije da je opsednuta filtetima za ulepšavanje na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte još: KO JE STVARNO ŠOJIĆ PO KOM JE NASTAO LEGENDARNI LIK! Lane Gutović je svojevremeno OTKRIO ko je u pitanju: Nije se odvajao od njega!

Provodim vreme na društvenim mrežama i čitam komentare o sebi kad na njih naiđem. Nema tu ništa preterano loše i uvredljivo - rekla je Seka, pa poručila da je komentarisanje tuđeg izgleda neumesno.

- Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun - objasnila je pevačica.

"Umreću gladna i debela"

- Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti - priznala je Aleksićeva, pa se osvrnula na svoj pokušaj uklanjanja mnogobrojnih tetovaža koje je godinama radila.

- Pokušavala sam da uklonim tetovaže, ali to je jako teško i bolno. Odustala sam od toga jer su tretmani bolni, a samo izblede tetovažu, a ne uklone je skroz - objasnila je pevačica, koja za sebe priznaje da je podlegla novom trendu i postala opsednuta filterima za ulepšavanje koje nudi Instagram.

Pročitajte još: "Ja sam te samo operisao, a BOG te spasao": Relja Popović je pre 14 godina umalo ubijen, a sada živi potpuno drugačiji život

- Opsednuta sam filterima na Instagramu, pre nekoliko dana sam podelila svoj novi filter. Sasvim slučajno sam došla na ideju da plasiram svoje programe za ulepšavanje, kontaktirala sam ljude koji to rade i sada ne mogu da se zaustavim. Mnogo volim to i veoma mi je zanimljivo - poručila je Seka.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas