Oglas
· · Komentari: 0
GINISOV REKORD

Porodice su im branile ljubav! Upoznajte najstariji bračni par na svetu: U braku su 79 godina, a zajedno imaju 215

LJubav za ceo život ipak zaista postoji

1598858388_bracni-par.jpg
Foto: YouTube printscreen /WION
Oglas

Iako u svetu je sve više razvoda, ljubav ovog bračnog para je dokaz da je sve u životu moguće.

Pročitajte još: Ovaj hrabri dečak je svojoj majci spasio život pomoću IGRAČKE (FOTO)

Hulio Ceasar Mora i Valdramina Maklovi Kvinteros u braku su već 79 godina, a prema pisanju stranih medija oni važe i za jedan od najstarijih parova na svetu i smatra se da zajedno imaju 215 godina.

Valdramina ima 105, dok Hulio je nedavno napunio 110. Ovaj ekvadorski bračni par, završio je i u Ginisovoj knjizi rekorda i time je i potvrđeno da su najstariji par na svetu. Upoznali su se tako što je Valdramina bila udata zaa Huliovog rođaka, a nakon što se od njega razvela, 1941. godine, tajno su se venčali, jer njihove porodice nisu odobravale tu vezu, a njihova formula za dug i srećan brak glasi:

- Jedinstvo porodica, pravila ljubavi, uzajamno poštovanje, pošten rad i ispravno obrazovanje temeljeno na porodičnim vrednostima, ključni su za zdravu koegzistenciju -  stoji u saopštenju najstarijeg para na svetu.

Pročitajte još: Ova devojka je iznenadila sve: Pokazala kako stavlja masku iako nema uho (VIDEO)

Ovaj bračni par ima petoro dece, 11 unuka, 21 praunuka i 9 prapra unučića.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas