Oglas
· · Komentari: 0
LETOVANJE

URAČUNATI POPUST I ODLIČNE PONUDE ZA CELO LETO: Sve što je potrebno je da napravite rezervaciju do 15. juna

Šarm el Šeik je letovalište posebno popularno među roniocima. Nije ni čudo, jer toplo, prozirno more ukrašeno koralima, pruža jedinstven doživljaj, dok ribice svih veličina i boja bezbrižno plivaju oko radoznalih turista.

1622976198_GLAVNA-Iberotel-Palace2.jpg
Oglas

Nalazi se na obali Crvenog mora, na istoku Egipta, na samom jugu polusotrva Sinaj. Renomirani hoteli, mnoštvo barova i prodavnica daju puno izbora za ispunjeno letovanje.

Šarm El Šeik je nova destinacija u ponudi, pa je svaki hotel pažljivo odabran, a raznovrsna ponuda je formirana tako da svako može pronaći onaj idealan, u kojem će se istinski odmoriti i uživati maksimalno. Za ljubitelje ronjenja, koji istovremeno vole egipatski duh i sve što na sebi nosi dodir arapskog, dopašće se mesto Maya, u kojem se nalazi hotel Iberotel Palace 5*

Iberotel Palace 5* koji se nalazi u Maya Bay-u, udaljen je 20 km od aerodroma i 10 km od Naama Bay, najpoznatijeg mesta u Šarm El Šeiku. Hotel se nalazi na udaljenosti za prijatnu i laganu šetnju do starog grada, koji je doživljaj za sebe – brojni restorani i kafići, u egipatskom maniru, kao i prodavnice sa lokalnom robom i suvenirima, kojima je jako teško odoleti. 

Hotel  ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, a obuća za plažu se savetuje zbog prisustva korala. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na plaži, kao i na bazenu. U ponudi hotela su dva otvorena i jedan zatvoreni bazen. 

Pored sunčanja, kupanja u moru i bazenu, gostima hotela Iberotel Palace 5* je na raspolaganju dosta drugih aktivnosti, bilo da je u pitanju rekreacija ili zabava – aerobik, vaterpolo, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis i organizovana animacija u toku dana i večeri. Takođe, bez doplate, gosti hotela mogu da koriste i teretanu.  Mališani se mogu zabaviti u mini klubu i na dečijem igralištu. 

Hotel u ponudi ima 263 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Coupole (glavni restoran), Blue Marine, Toscana (italijanski restoran) i Ali Baba (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Pappagalio Lobby Bar i Borsalino Pub. 

Za dodatne informacije možete se informisati putem call centra 011 655 78 00 ili posetiti naš zvanični sajt. U ponudi su brojni hoteli u Turskoj – Antalijska i Egejska regija. Osim Šarm El Šeika, tu je i čuvena Hurgada, sa odličnim hotelima i dobrim plažama. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas