Oglas
· · Komentari: 1
GARAŽA

Uređenje garaže: Umesto starih stvari napravite novu dnevnu sobu!

Prednosti posedovanja garaže su brojne, od toga da vam je automobil zaštićen od vremena i krađa, do toga da uvek imate još jednu korisnu prostoriju.

1622796879_Depositphotos_381290208_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Međutim, garaža uz ovu osnovnu, može imati još mnogo funkcija, čineći vaš životni prostor rasterećenijim. Na vama je samo da odaberete šta biste sve “čuvali” u njoj.

Pročitajte još: Putinova ZVER košta pravo bogatstvo i vredi svaku rublju! (VIDEO)

Nova dnevna soba
Od garaže za tili čas možete napraviti malu, umetnički dekorisanu, prostoriju, tako što ćete okačiti salonski luster, postaviti jastučiće za sedenje na stare škrinje.

Ukoliko živite u kući možete da odlučite da svu belu tehniku, veš-mašinu, zamrzivač, mašinu za pranje sudova, usisivač, dodatni frižider, “preselite” u garažu. Na taj način oslobodićete prostor u vašem domu, kuhinja i kupatilo će “prodisati”, a uz to ćete se potpuno zaštititi od buke koju ovi aparati proizvode tokom rada.

Frižider u garaži

Predlažemo da ih sve postavite na jedan zid, a ostatak prostora iskoristite po želji - spustite garderobu od prošle sezone (zaštićenu navlakama), baštensku opremu, ventilatore ili grejalice...

Bend u garaži
Svirate? Napravite od dela ovog prostora mesto za probne svirke vašeg “garaž benda”, postavite instrumente i pojačala i opustite se iz sve snage, bez bojazni da ćete nekome smetati.
Alat čuvajte na zidu.

Pročitajte još: Danas ih zovu OPASNOST na putu, a nekada su se vlasnici ovog belog auta ponosno ŠEPURILI

Na jedan od zidova okačite sav svoj alat, postavite dugačku radnu ploču, a ispod nje, uredno, u kutijama, držite sve što vam je potrebno za majstorisanje. Kad se dobro preznojite od rada, samo uskočite u tuš-kabinu, presvucite se i spremni ste za izlazak, direktno iz garaže, sedite u vaš četvorotočkaš.

Buka iz garaže nikom ne smeta Foto: Depozit

Pored postavite vitrinu sa aviončićima i automobilima s kojima ste se igrali u detinjstvu, i imaćete utisak kao da zaista živite dečje snove.

Bicikl u garaži

Bilo da vam se garaža nalazi u okviru kuće ili u blizini stana, najbolje je da i bicikle prebacite u nju, a najmanje mesta će zauzimati ako ih okačite na zid. Ovakvo rešenje veoma efektno izgleda, a ako zid obložite ciglama ili postavite foto-tapet sa tim motivom, dobićete dodatno na estetskom utisku.

Pročitajte još: Živaši je dizajnirao "Mark V" i do danas je jedini auto sa pozlaćenim logom (VIDEO)

Naravno, veoma je važno da garažu držite urednom da se ne bi pretvorila u prostor pretrpan stvarima koje ne znate ni gde se nalaze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas