Oglas
· · Komentari: 0
SAVRŠEN DOM

Uređenje po FENG ŠUJI pravilima: Evo koje stvari privlače NEGATIVNU ENERGIJU i narušavaju harmoniju u porodici

Mir i harmonija u našem domu ključ su srećne i uspešne porodice...

1629046967_Depositphotos_11549786_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Filosofija feng šuija pomoći će vam da u svoj dom uvedete samo pozitivnu energiju i omogućite sebi i ukućanima miran, prijatan život pun sreće i uspeha, a za to morate obratiti pažnju na ove "sitnice" koje privlače loše energije.

Pročitajte još: Uklonite MRLJE OD MASNOĆE na najbrži način

Šta privlači lošu energiju u dom?

Cipele ispred vrata

Bez obzira radi li se o ulaznim vratima ili vratima neke sobe, prljava obuća na gomili jednostavno usisava pozitivnu energiju, pa ih stavite u neki ormarić.

Gomila starih novina, papira i knjiga

Pročitajte još: Ruski lekar LAZAROV: Gospina trava pomaže kod ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

Novine treba reciklirati odmah nakon čitanja, a knjige i časopisi koje skupljate moraju obavezno biti složeni u ormaru, jer donose lošu energiju u slučaju da su razbacani po životnom prostoru.

Mesto za sedenje ili spavanje ispod grede

Nije lako ako živite u potkrovlju, ali otvorene drvene grede isijavaju lošu energiju.

Oštećeno posuđe i čaše

Pročitajte još: NAJGORE stvari koje konzumirate UJUTRU su KAFA I JOGURT: Promenite ove navike i istopićete SALO sa stomaka! 

Ko god koristi oštećeno posuđe i čaše, unosi lošu energiju u dom i to onu koja utiče na karijeru i finansije. Stoga, rešite se svega što nije u savršenom stanju...

Pročitajte još: Nisu svi uspeli da izađu na vreme: Zastrašujući trenutak kada porodica iskače iz auta koji leti preko ivice! (VIDEO)

Prazne posude za so, šećer i pirinač

Naravno da nam ponekad ponestane zaliha, ali posude u kojima čuvate ove namirnice uvek moraju biti barem pokrivenog dna, jer prazne posude utiču na harmoniju i sreću u porodici.

Prljava odeća u uglu sobe

U svakom domu mora postojati određeno mesto na koje će se odlagati odeća za pranje, a ako je skupljate u uglu sobe, napravili ste kardinalnu grešku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas