Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Uroš Jovčić za Magazin Novosti: "2020. pamtiću po važnoj ŽIVOTNOJ ODLUCI koju sam doneo" (VIDEO)

Glumac i voditelj Uroš Jovičić okrio je šta za vreme virusa korona radio i šta mu je sve donela 2020. godina.

1609280316_uros-jovcic.jpg
Foto: Uroš Jovčić
Oglas

Glumac je za Magazin Novosti otkrio gde će proslaviti Novu godinu, koji poklon mu je najdraži, ali i šta je to po čemu će pamtiti 2020. godinu.​​

  • Koji je najlepši poklon koji ste dobili za Novu godinu?

​- Novogodišnji pokloni me uvek asociraju na detinjstvo. Najlepši poklon povodom Nove godine priredili su mi roditelji kada smo prvi put svi zajedno u hotelu "Lepenski vir" dočekali 2000. godinu. Tada smo se moj brat i ja u delu za decu osećali jako važno dok nam je Deda Mraz, izgovarajući naša imena, uručivao poklone.

Foto: Uroš Jovčić

  • Po čemu ćete pamtiti 2020. godinu ako izuzmemo koronavirus?

- Ako izuzmemo sve stresne situacije koje nam je svima priredio virus korona, 2020. godinu pamtiću po knjigama koje sam pročitao i filmovima koje sam odgledao, a za koje ranije nisam imao vremena. Takođe, pamtiću je i po radosti koju sam doživo jer sam bio dever na venčanju mog brata.

Pored svega toga, ovu godinu pamtiću i po tome što sam doneo važnu životnu odluku - da zaprosim svoju devojku.

  • Koja je Vaša novogodišnja želja?

- ​Najvažnija i najveća želja: da svi ostanemo zdravi, da bolesni ozdrave i da svi zajedno budemo tolerantniji jedni prema drugima.

  • Poruka našim čitaocima:

- Nađite uvek vremena da se posvetite porodici i prijateljima, jer su ljubav i podrška koju dajemo jedni drugima važniji od svega.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas