Oglas
· · Komentari: 0
VIP

USKORO SE USELJAVAMO U DVORAC: Zavirite u 12.000 kvadrata čistog LUKSUZA Dragane Mirković: "Sve ću sama dekorisati..." (FOTO)

Srpska pevačica se uskoro useljava s porodicom u zamak u Austriji

1630304262_gaga.JPG
Foto: Printscreen Youtube/Errorteror
Oglas

Pevačica Dragana Mirković uskoro se useljava u dvorac u Austriji koji je kupila sa suprugom Tonijem Bjelićem.

"Korona je malo usporila renoviranje, ali mogu da kažem da ćemo se uskoro useliti u dvorac. Sada će mi biti zabavno do besvesti jer dolazi moj deo da dekorišem prostor. Kada se situacija bude sredila napraviću veliko useljenje za svoje prijatelje, ali i medije", rekla je Dragana.

Pevačica je otkrila i da joj laska kada je proglašavaju za najbogatiju pevačicu.

"Znam da me stavljaju na prvo mesto najbogatijih poznatih ličnosti sa ovih prostora. Nadam se da to kod kolega ne izaziva ljubomoru, baš kao što je ja nikada nisam osetila. Svako treba da se raduje tuđem uspehu. Moj muž Toni i ja volimo da pomažemo drugima i kad god je nekome trebalo, uvek smo bili tu", rekla je Dragana Informeru.

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

Ovako izgleda kuća u kojoj trenutno živi Dragana Mirković:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas