· · Komentari: 1
UREĐENJE DOMA

Uštedite prostor u kuhinji uz ovaj TRIK i zauvek se otarasite sušilice za sudove! (VIDEO)

Pogledajte video kako da napravite funkcionalnu sudoperu.

1620717981_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko

Instagram profil majstorkoooko ima sjajnu ideju za sve koji se bore sa malom kuhinjom.

Svi znamo koliko nam prostora na kuhinjskom pultu oduzimaju dodaci za sušenje sudova.

Pročitajte još: PET BILJAKA koje će vam pomoći da se rešite ZLIH DUHOVA u vašem domu!

Uz ovaj trik, vaš kuhinjski prostor će biti mnogo funkcionalniji.

Ukoliko primenite ovaj savet, uštedećete na prostoru na pultu, pa ćete ubudući moći da se razmašete na sve strane tokom kuvanja vašeg omiljenog jela.

Pročitajte još: Uz nekoliko jednostavnih načina OSVEŽITE DOM NA PROLEĆE

Naime, iza same sudopere možete da ugradite udubenje koje je direktno povezano sa odvodom sudopere, na koje ćete staviti jednostavne rešetke sa sušenje sudova. Na ovaj način ćete moći da se otarasite plastičnih sušilica za sudove, koje svi imamo u domu, i na kojima se svakodnevno skupljaju bakterije, koje prouzrokuju i neprijatne mirise. 

Kako tačno to izgleda, pogledajte u videu ispod.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.