· · Komentari: 0
WAGNER UREĐENJE

Uštedite vreme i novac. Ofarbajte sami. Brzo, lako i čisto.

Umorili ste se od gledanja oštećene boje na zidovima, izgrebanog nameštaja, istrošene ograde koja vam se smeje svaki put kada pogledate kroz prozor.

1617965331_Gallery-row-2-1st-image.jpg
Foto: Promo

Zato ste se odlučili da je krajnje vreme da zasučete rukave i unesete u svoj dom više boje i svežine.

Poslovi bojenja ( krečenja, farbanja ) predstavljaju srce svakog pokušaja da osvežite svoj dom ,oni su najvidljiviji deo vašeg truda i bez njih ne biste mogli ništa učiniti.

Sada kada ste se konačno odlučili, vreme je da kupite boju i alat ( četke, valjke ) sve pripremite i bacite se naposao. Da li je baš tako?

Foto: Promo

Koliko vremena mislite da ćete potrošiti bojeći svaki zid, kosi zid i plafon ručno, valjkom, četkom?

Dodajte i nameštaj na to. Koliko će dana trajati radovi? Budimo iskreni, to će trajati nedeljama.

Naravno, možete lako da izađete iz ove situacije.

Foto: Promo

Uvek možete odlučiti da je ipak bolje da angažujete profesionalce, molere.

Kućni budžet vam često kaže da bi u cilju uštede bilo pametnije da se ipak sami prihvatite posla.

Dakle, ako želite da uštedite nešto novca ili dragocenog vremena… zaboravite na četke i valjke. Sve što vam je potrebno je neki od vrhunskih Wagner uređaja za nanošenje boje!

Foto: Promo

Wagner uređaji za nanošenje boje uštedeće vam puno vremena, bez obzira bojite li zidove, plafone, ormare, nameštaj, vrata, ograde, garažna vrata, terase, oluke, baštenske garniture za sedenje…

Proces bojenja će biti drastično brži. Vaši zidovi će biti i do 10 puta brže okrečeni sa Wagner uređajem nego što bi bili sa valjkom ili četkom u ruci!

Takođe, prednost je što su vrlo zgodni za dostizanje onih malih uglova i pukotina.

Zidovi na uglu, ćoškovi, više neće predstavljati problem za krečenje, sve dok ste naoružani Wagner uređajem. Lakiranje nameštaja takođe je neuporedivo brže na ovaj način.

Foto: Promo

Zamislite, recimo, sva ta mala mesta jedne pletene baštenske stolice koja treba ofarbati. Ako koristite četku, potrajaće satima!

A rezultat nikada nije ni približno dobar kao što ste se nadali da će biti.

Wagner uređaji za nanošenje boje vam omogućavaju da dodate završni izgled vašem nameštaju koji će učiniti da izgleda skoro kao da je potpuno nov!

Uštedite vreme i novac. Ofarbajte sami. Brzo, lako i čisto.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.