Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Usvojite ovu naviku, izgledaćete BOLJE NEGO IKADA!

Moguće da vam se neće dopasti.

1608637201_Depositphotos_287794682_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Da li ste znali da promena samo jedne navike može učiniti da izgledate fantastično – svaki dan? Istina je!

U redu, verovatno vam se neće dopasti ovo što želimo da vam kažemo, ali nakon što pročitate koje sve benefite donosi usvajanje ove nove navike, možda ćete se i predomisliti.

Naime, reč je o ranom ustajanju!

Zaboravite na odlaganje budilnika na svom telefonu, i odreknite se tih pola sata dodatnog izležavanja, od kog ionako nemate mnogo koristi.

Pročitajte još: Ovih šest grešaka prilikom tuširanja svi pravimo

Evo koje su prednosti ranog ustajanja:

Imaćete vremena za sve sitnice

Ako vam se često događa da u poslednjem trenutku primetite da niste dobro ispeglali rukave na bluzi ili da vam je otpalo dugme sa kaputa, ustanete li ranije, imaćete vremena da sredite sve te sitnice i iz kuće izađete potpuno skockane.

Biraćete bolje autfite

Ako nemate naviku da birate garderobu za sutrašnji dan, neposredno pre odlaska na spavanje, definitivno bi trebalo da počnete da ustajete ranije! Dok ispijate jutarnju kafu, imaćete vremena da bolje razmotrite sve opcije i više pažnje posvetite odabiru savršenog autfita!

Pročitajte još: Kućica, srce, krug... šta ono što žvrljate po papiru govori o vama i vašim željama?

Foto: Depozit

Bićete uredniji

Kada ste u velikoj žurbi, lako se može desiti da napravite nered po celoj kući – deo garderobe će sigurno završiti na podu, a ostatak u ormaru će verovatno biti "isprevrtan" i izgužvan. Ako je ovo svakodnevna pojava, na kraju sedmice verovatno više nećete znati gde vam je šta. Ako ustanete samo pola sata ranije nego što to inače činite, imaćete više vremena za sve, pa i za spremanje odeće.

Biraćete bolje modne dodatke

Prekasno ustajanje često ima negativan učinak na izbor modnih dodataka, jer kada kasnite, nemate vremena za kombinovanje savršenog nakita, torbice, cipela… Ustanete li ranije, imat ćete vremena za isprobavanje više varijanti i moći ćete da odaberete baš one dodatke koji idelano pristaju uz vaš autfit.

Pročitajte još: Imate NOĆNE MORE? Promenite navike i rešite problem

Razmišljaćete i o donjem vešu

Da li vam se ikada desilo da nakon izlaska iz kuće primetite da ispod odeće ocrtava ili nazire vaš donji veš? Kako biste izbegli ovu neugodnost, posvetite više pažnje odabiru autfita, ali i onome što nosite ispod njega.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas