Oglas
· · Komentari: 0
KUĆNI SAVETI

Uvek MIRISAN i svež dom: Evo kako da to postignete uz PET TRIKOVA

Prvi utisak kada uđemo u svoj dom mora biti osvežavajući miris koji nas opušta i daje domu posebnu čar

1619708590_Depositphotos_204306374_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Svaka domaćica vapi za uvek urednim i pospremljenim domom, domom koji odiše posebnom svežinom i koji ima autentičan miris kome se uvek sa osmehom na licu vraćamo i uz koji uživamo.

Prvo pravilo - kantu za smeće praznite svakodnevno i redovno je menjajte

Donosimo vam pet jednostavnih saveta koji će učiniti da vaš dom uvek bude mirisan.

Pročitajte još: Postoje TRI ključne rečenice koje treba da kažete detetu da bi postalo GENIJE

Čistite i menjajte kantu za smeće

Ovo je glavni način na koji možete postići da vaš dom dobro miriše i da se rešite svih neprijatnih mirisa. Kanta za smeće je često puna ostataka poput kora od voća i to može biti izazvati neprijatne mirise. Dakle, kantu za smeće praznite svakodnevno i redovno je menjajte.

Unesite mirisne sveće

Pročitajte još: TRI razloga zašto su BAJKE bolje od crtanih filmova

Držanje mirisnih sveća na svakom uglu kuće siguran je način da vaša miriše božanstveno. Držite po jednu u svakoj sobi, od dnevne sobe do spavaćih soba, i upalite ih kada god želite osetiti neki fini miris.

Očistite tepihe

Jednostavno, napunite posudu vodom, dodajte izrezani limun i svoje omiljeno bilje i kuvajte na laganoj vatri...

Tepisi su često jedan od glavnih krivaca za neprijatne mirise u kući. Da biste to izbegli, pospite malo sode bikarbone po svojim tepisima, a zatim ih usisajte kako biste se rešili čudnog smrada.

Mirina dekoracija od suvih biljaka

Ona izgleda lepo i još bolje miriše. Lako je dostupan u svakoj radnji među ukrasima za dom, a čak ga možete i sami napraviti jednostavnim mešanjem šake suvog cveća sa malo esencijalnog ulja i držanjem u hermetički zatvorenoj posudi najmanje nedelju dana.

Pročitajte još: CRVENA boja bez trunke HEMIJE: 4 kašike mlevene paprike i sok od višnje učiniće ČUDO!

Prokuvajte voće

Da bi vaš dom imao neverovatan miris, jednostavno napunite posudu vodom, dodajte izrezani limun i svoje omiljeno bilje. Kuvajte ih na laganoj vatri kako bi se miris bilja i voća prožimao u kući.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas