· · Komentari: 0
SAVETI

Uz ovaj trik sir će trajati duže: Zapakujte ga bez aluminijumske folije!

Oduševila je mnoge.

1612192527_Depositphotos_171139722_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ova mama je na Tik Toku poznata je po svojim jednostavnim savetima koji nam svakodnevno olakšavaju život. Ovaj put ona nam je pokazala kako da zapakujemo sir a da se ne osuši. 

Pročitajte još: Namirnice koje nikako ne smemo držati u VRATIMA FRIŽIDERA: Tu je mesto za ovu vrstu hrane

Mama Šenon pokazuje kako da u dva koraka zapakujete sir

Naime, ona tvrdi da je najbolje zapakovati sir u njegovo originalno pakovanje, ali na drugačiji način. Sir je prvo odsekla nožem dok je još bio u pakovanju, tako da ostanu dva dela četvrtasta dela za pakovanje. Zatim, kada jedan deo kad izvadi iz pakovanja, tim pakovanjem prekrije drugi deo. 

Pročitajte još: Zašto je pod prljav? Jednu grešku svi pravimo, a da je nismo ni svesni

@athomewithshannon

Best LIFE HACK 💡 this should be part of the DIRECTIONS its so good!!! ##lifehacks ##hacks ##tiktoktaughtme ##learnontitkok ##hack

♬ YRN (tik tok) - Tyler April

- Ovo je odlično, pogotovo za ljubitelje sira - glasio je jedan od komentara.

- Zašto se pre ovoga nisam setila! Savršeno - glasili su komentari.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.