· · Komentari: 0
STRAŠNO

Tokom korone sva deca OVO RADE, a jedan dečak je zbog toga doživeo MOŽDANI UDAR (VIDEO)

Jedan dečak iz Kine, ozbiljno je narušio svoje zdravlje igrajući igrice

1595335115_two-boy-and-girl-holding-game-controllers-1103563.jpg

Zanimacija današnje omladine, uglavnom se svodi na igranje igrica, a da je ovaj hobi štetan, na svojoj koži je osetio i jedan dečak iz Kine.

Pročitajte još: Legenda o HRABROJ ŽENI na osnovu koje je nastao popularan CRTANI: Ko je bila MULAN?

Zbog pandemije virusa, on je bio zatvoren u kući od februara meseca, a kako nije znao šta da radi, većinu vremena je provodio u svojoj sobi na telefonu, igrajući igrice. Iako su mislili da je provodio vreme prateći online nastavu, roditelji su ostali zatečeni, kada je dobio, neobični moždani udar, koji je ostavio velike posledice, jer mu se paralizovala ruka.

- Glavni razlog dobijanja ovog oblika moždanog udara je neredovna ishrana i san, kao i prevelika tolerancija njegovih roditelja. Manjak ishrane i odmora, doveo je do smanjenja količine krvi i kieonika u njegovom mozgu, što je prouzrokovalo moždani udar - rekao je doktor Li, koji leči ovog mališana.

Pročitajte još: Ko se krije iza BAJKE Snežana i sedam patuljaka? Priča devojke po kojoj je nastala STRAŠNIJA je od one koju svi znamo (VIDEO)

Dečak od marta ide na rehabilitaciju u jednu bolnicu, ali lekari kažu da će teško povratiti osećaj u levoj ruci i šaci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.