· · Komentari: 0
RECEPT

Uživaćete u svakom zalogaju: Danas pripremamo SALATU SA PRASETINOM (FOTO)

Odličan recept za laganu večeru ili užinu.

1617699572_salata-sa-prasetinom.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / didy_kitchen

Kuvarica Dina Đekić, poznatija kao Didy kitchen, svoje pratioce često obraduje zanimljivim receptima. Na zvaničnom instagram profilu, kao i na njenom sajtu, svi zainteresovani mogu pronaći pregršt inspirativnih recepata.

Današnji recept je za salatu sa prasetinom. Zvuči vam neobično? Isprobajte ovu neverovatnu kombinaciju i sigurni smo da ćete je obožavati.

Pročitajte još: Napravite fantastičnu PROJARA TORTU: Sve što vam je potrebno su sir, jaja i brašno (FOTO/VIDEO)

Sastojci:

  • 400 gr prasetine
  • 6 kiselih krastavaca
  • 3-4 mlada luka
  • puna kašičica senfa i rena
  • 4 kašike majoneza
  • 8-9 kašika grčkog jogutra
  • so
  • biber
  • tucana paprika po ukusu

Pročitajte još: Odličan predlog za laganu večeru: Salata sa tunjevinom (FOTO)

Prasetinu i krastavčiće isecite na kockice. Mladi luk na kolutove. Sve sastojke stavite u činiju i promešajte.

Salatu držite poklopljenu u frižideru. Brzo, lako i baš njami. Uživajte u svakom zalogaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Didy Kitchen (@didy_kitchen)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.