· · Komentari: 0
STRAŠNO

Žena otišla na operaciju grudi, a probudila se sa ogromnom zadnjicom: "Život mi je uništen" (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Želela je da poveća grudi, ali je plastični hirurg pogrešno odradio svoj posao

1613041233_New-Project.jpg
Foto: Facebook printscreen/ Liubov Laufer

Liubov Lafer, odlučila se na estetske korekcije nakon dugog razmišljanja i konsultacije sa hirurgom. Život joj se pretvorio u pakao, kada se nakon operacije probudila iz anestezije, a za koju je platila 4.000 funti.

Pročitajte još: "Ovo je moja poslednja objava": Poznata tik-tokerka izvršila samoubistvo (VIDEO)

Naime, Liubov koja je po struci psiholog, želela je da ukloni već postojeće silikone iz grudi, ali je hirurg savetovao da uradi korekciju i popravi njihov oblik ubrizgavanjem sala koje bi uzeli s drugih delova tela. Žena je pristala na njegov predlog i otputovala u Rusiju na operaciju, a kada je stigla u bolnicu, dobila je informaciju da on neće moći da je operiše, jer su mu iskrsle obaveze, pa da će zahvat učiniti njegov kolega.

Iako je bila veoma uplašena, verovala je stručnjacima, a doktoru je objasnila sve šta se dogovorila sa prethodnim hirurgom, odakle će ukloniti salo i da ukoliko bude viška, da joj malo ubrizgaju u zadnjicu.

Nakon operacije doživela je potpuni šok, kada se probudila sa ogromnom zadnjicom, poput Kim Kardašijan. Probudila se u nesnosnim bolovima i bez kiseonika.

 - Dogovorili smo da to ide u stražnjicu, ali u jako maloj količini. Pogledala sam grudi i sledila se. Izgledale su užasno, a stražnjica je bila ogromna. Ubrizgali su mi previše masti, nisam to želela - objašnjavajući da ima svega 55 kilograma, a da je hirurg čak dve litre masti stavio u njezinu zadnjicu.

 - Zbog zahvata imam obešene, neskladne grudi i mentalnu traumu. Izgledam kao da mi je stomak razdvojen. Izgubila sam sve, posao i porodicuj jer ne mogu da spavam u istoj sobi sa suprugom, jer se on plaši da me zagrli – rekla je majka troje dece.

Pročitajte još: Zahtev svekrve šokirao snajku: "Želim da dojim svoje unuče!"

Žena je odlučila da svoju priču podeli na društvenim mrežama, ali su je lekar i vlasnik klinike tužili i izgubili sudski spor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.