Oglas
· · Komentari: 0
GLUMCI

Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera viđen sa bratom: Pogodite koji više liči na oca? (FOTO)

Sin Arnolda Švarcenegera Patrik i vanbračni Džozef prvi put su u javnosti viđeni zajedno.

1617690949_svarcneger.PNG
Foto: Instagram/ screenshot schwarzenegger
Oglas

Svi su znali da Arnold Švarceneger (73) ima vanbračnog sina Džozefa Benu kojeg je dobio sa kućnom pomoćnicom Mildred Pati Bena. Sin Džozef sada ima 23 godine i bodibilder je!

Pročitajte još: Dženifer Lopez u bež kupaćem oduševila: Izgleda kao na početku karijere (FOTO)

Džozef i Patrik (27) se nisu družili, niti rasli zajedno, a juče su prvi put viđeni kako u Santa Moniki trenirali. Radili su kardio vežbe i u jednom trenutku ih je paparaco video zajedno na stepenicama kako silaze do plaže. Slika je mutna, ali je očigledno da su to Arnoldovi sinovi. Obojica imaju izražene nabrekle mišiće.

Patrik je bio besan na oca kada je čuo da ima polubrata, a sada ga je prihvatio...

Patrik je počeo da se druži sa polubratom, pa ga je čak i upoznao sa devojkom Niki Dodaj kada je diplomirao. Patrik je, inače, bio izuzetno ljut na oca kada se doznalo da ima vanbračnog sina. U afektu je Twitter nalog promenio u "Patrick Shriver", odnosno skinuo je prezime Švarceneger. U tom trenutku je imao 14 godina, a Džozef je rođen nedelju dana pre njegovog rođenog brata Kristofera sa kojim deli istu majku.

Pročitajte još:  Devojke, evo REŠENJA! Za čišćenje četke za šminku treba vam sapun i LEGO KOCKA (VIDEO)

Katrin, Patrik i Kristofer su deca koju je Arnold dobio sa Marijom Šrajver. Bili su u braku 25 godina, a Marija pripada "Kenedijevom klanu".

Pročitajte još: Najmlađa i najslađa šminkerka: Ima četiri godine i već je pravi profesionalac u svom poslu (VIDEO)

Pati je bila kućna pomoćnica Švarcenegerovih punih 20 godina, do januara 2011. godine. Zanimljivo je da Džozef neverovatno liči na oca, ne samo u licu, već i karakteru. On obožava da trenira i najviše vremena provodi u teretani.

 

Arnold Švarceneger je oduvek prihvatao vanbračnog sina, a viđen je i kako ponosno stoji tokom ceremonije kada je Džozef diplomirao, a zajedničku sliku je i objavio.

Brat je došao na dodelu diploma, ali ga sestra nije zvala na venčanje.

Bivši guverner Kalifornije je tom prilikom napisao:

- Čestitam Džozefe! Četiri godine teškog rada i studiranja biznisa u Peperdinu su se isplatile. Ponosan sam i volim te - napisao je otac Arnold.

Pročitajte još: "Bože, šta uradi od sebe?" Javno obraćanje Lepe Brene izazvalo pravi mali RAT na društvenim mrežama (VIDEO)

Tamo je bio i njegov drugi sin Patrik, dok ćerka Katrin (31) nije zainteresovana da se druži sa polubratom. Nije ga zvala na venčanje 2019. godine kada se udala za glumca Krisa Prata. Polubrat joj je poslao čestitku.

Pročitajte još: Kim Kardašijan izmislila zlatne NAZUBICE, novi trend za devojke sa lepim usnama (FOTO)

Naime, Džozef je ispod slike Ketrin i supruga sa venčanja napisao "Čestitam", ali mu polusestra nije lajkovala poruku!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas