· · Komentari: 0
PLANETE

Večeras je pun Mesec u Škopiji: Jarcu će se pretumbati život, a Ovan neka duboko udahne

Ovaj pun Mesec je mesec emocija, ali onih dubokih, jakih i te emocije u nama izazivaju strah, gubitak, tugu.

1619440717_Depositphotos_378228710_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Plašimo se da nešto ne izgubimo jer Škorpija traži transformaciju, a mi je se plašimo! Škoprija ne traži promenu onog dela života koji se popularno zove "zona komfora", već onu duboku, jaku, transformaciju iz srži čovekove.

Pročitajte još: Mesečni horoskop 1: OVAN neka uvuče rogove, Blizance će izdati voljena osoba, a Devica neka zaključa novčanik

Pošto je pun Mesec sinonim za gomilanje stvari pripazite se da ne izbaci i ono što ne treba. Na  površinu mogu da isplivaju preljuba, tajna pisma, skrivene zagrljaje itd.

Nikako krediti!
Škorpija upravlja i tuđim novcem i sada nije vreme za nove kredite, pozajmice. Pravo je vreme da novac ako dugujete vratite i da napravite precizan plan otplate i da ga se pridržavate.
Izbacite prošlost, vratite dugove.

Međutim, potrudite se da izbacite prošlost iz života, da počistite sećanja i da krenete napred sa novim idejama i ciljevima. Sve ono što nas potajno mori sada podelite sa osobom od poverenja.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

Ovaj pun Mesec će praviti opoziciju sa četiri planete a to su Sunce, Uran, Merkur i Venera. Na svakog će uticati drugačije. Nekome će pokrenuti promene u ljubavnim odnosima, nekome po pitanju finansija, zarada a na globalnom planu će svakako doneti nemire i promene vezane za ekonomiju. Ovaj pun Mesec U Škorpiji se dešava na 7 stepenu a sedmi stepen je stepen Vage (Vaga je diplomata) i on nam poručuje da budemo mudri i fleksibilni po pitanju promena. Znakovi koji će najviše osetiti pun Mesec u Škorpiji.

Raku će biti aktivirane četiri planete, biće strasti i svađa!

Rak

Vama ovaj pun Mesec aktivira četiri planete što će dovesti do pojačanih emocija pogotovo kada su ljubavni odnosi u pitanju, a tu je i Mars pa se pripazite od jakih reči i svađa. Ako možete odbrojite u sebi do 10 i tek onda reagujte.

Pročitajte još: Vage voze beo, a Škorpije CRNI auto. Šta kupuje LAV?

Ovan

Sada vam se aktivira polje karijere i novca. Dobijate potrebne informacije za promenu posla i povećanje zarade. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku. Da li ostati na starom putu ili prihvatiti novi!

Ovnu se aktivira polje karijere, a Škorpijama nežnija strana - izjavljujte ljubav svima!

Škorpija

Vama će ovaj pun Mesec aktivirati vaše 7 polje gde su Sunce, Vener, Merkur i Uran. Sada otvorite karte i precizno recite koga volite. Prvo sebi pa osobi preko puta vas. Morate da znate da dok vi ne kažete osoba preko puta vas to ne zna!

Pročitajte još: Četiri stvari morate uraditi dok je Sunce u BIKU, a prva je LJUBAV

Jarac

Vas će ovaj pun Mesec "naterati" da počnete da tražite srodnu dušu. I imaćete uspeha ako lepo posložite plan i ideju u svojoj glavi. Univerzum vas podržava i potrebno je samo malo da se potrudite!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.