Oglas
· · Komentari: 0
IDEJA

Venčanica KEJT MOS iz 2011. godine je aktuelna i deset godina kasnije: Prigrilite rustičan stil 20-ih! (FOTO)

Iskopirajte stil Kejt Mos.

1629742732_kate-moss.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ TODAY
Oglas

Kejt Mos se 2011. godine udala za Džejmija Hinsa (manekenka se venčava sa rokerom) u živopisnom seocetu u srcu Engleske. Trodnevna svadba dobila je nadimak Mossstok zbog opuštene festivalske atmosfere i poznatih ličnosti.

Pročitajte još: Obuća za put od TRI DANA: Mina Milutinović se pakuje vrhunski! Ukradite ideju (FOTO)

Venčanica iz snova

Zbog čega spominjemo svadbu Kejt Mos i nakon deset godina - naravno, zbog venčanice.

U vreme pandemije, svadbe su postale manje i opuštenije, mnogi parovi su se opredelili i za prirodu, kao i slavlje u dvorištvu, vikendici, pored reke.

Venčanica iz 2011. se savršeno uklapa u priču, njen klasičan, a ipak romantičan izgled nikad nije bio potrebniji.

Povratak u 20-te

Kejtina lepa venčanica inspirisana starinom bila je mešavina stila 20 -ih i 30 -ih godina - prozirna klizna haljina, prosečena svilom, steznik je imao prozirni prekrivač izvezen zlatnim šljokicama, dok je suknja bila mreža zlatnih perli, veza i dijamanata. Detalji i izrada su veličanstveni.

Za haljinu je bio zadužen Džon Galijano lično.

Kejt je upotpunila svoj starinski stil sa čipkastim velom u stilu 1920 -ih, izvezenim cvećem, i obostrano na glavi postavila je cveće od tkanine. 

Savršena venčanica za ovogodišnja venčanja, komad koji će uvek biti u trendu!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas