· · Komentari: 1
NEVEROVATNO

Mladiću nisu dali da uđe u kafić zbog FRIZURE: Pogledajte kako IZGLEDA (VIDEO)

Momak nameravao da proslavi 18. rođendan sa društvom

1592910525_plavusan1.PNG
Foto: Printskrin / jutjub / 7NEWS Australia

Proslava punoletsva uglavnom se proslavlja u društvu, a većina mladih se odluči da ovaj poseban dan obeleži uz pivo i vino u lokalnom pabu. Mladi Kuper Alin iz Australije takođe je hteo na ovaj način da slavi rođendan, ali su se njegovoj želji isprečili zaposleni iz bara.

Pročitajte još: Ovo mogu samo INTELIGENTNI: Možete li da rešite TEST sa Harvarda iz 1869. godine? (FOTO/VIDEO)

Foto: Printskirn/jutjub/7NEWS Australia

Naime, kada se pojavio na vratima sa društvom rekli su mu da ne može da uđe zbog frizure: "Ne puštamo momke sa takvim frizurama", hladno su mu rekli na ulazu. Priča je ubrzo došla i do medija za koje je Kuper kasnije izjavio da je situacija bila pomalo luckasta, jer gomila momaka nosi identičnu frizuru kao on.

- Da me ne puste u bar samo zbog moje frizure je zaista razočaravajuće - rekao je Kuper. Nikada mu nije palo na pamet da bi način na koji je ošišao kosu mogao da izazove ovakvu reakciju.

A o kakvoj je frizuri reč pogledajte u videu:

Pročitajte još: HIRURZI uvek nose PLAVE I ZELENE MANTILE zbog jednog ZAKLJUČKA iz 1914. GODINE

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.