Oglas
· · Komentari: 0
fizička aktivnost

Vežbate KOD KUĆE: Kako da poboljšate svoje treninge

Vreme koje u poslednjih 6 i više meseci provodimo većinim kod kuće, ima svojih prednosti ali i mana.

1601969782_Depositphotos_186083816_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Verovatno ste primetili da ne postižete maksimalne rezultate od kad ste fitnes klub zamenili vežbanjem kod kuće. Ređi treninzi, sa manje motivacije i uzbuđenja, uhvatili su vas u začarani krug iz kog ne vidite izlaz. Prema rečima fitnes instruktora postoje jednostavni načini da poboljšate svoje treninge i učinite ih isplativim.

POSTAVITE INSPIRATIVAN IZAZOV

Jedan od najsigurnijih načina da budete motivisani je da sebi zadate određeni cilj. To može biti trčanje bez zaustavljanja određeno vreme ili prema kilometraži, broj sklekova i trbušnjaka, kao i bilo šta drugo što smatrate izazovnim. Ako ne možete da smislite dovoljno zanimljiv izazov, pretražite internet i saznajte što to druge motiviše da daju sve od sebe.

Pročitajte još: Jednostavna VEŽBA za oblikovanje RUKU: Potreban vam je samo jedan teg

ZAPIŠITE SVOJE CILJEVE

Dokazano je nebrojano mnogo puta da zapisivanje ciljeva u velikoj meri vodi do njihovog ostvarenja. Uzmite zato svesku u ruke i danas zapišite koliko ste dugo trčali, vozili biciklo ili koliko ste sklekova uradili. Sutradan uradite isto, s tom da uvek treba da se trudite da za jedan sklek ili km uradite više. Na kraju meseca vrlo verovatno ćete biti oduševljeni rezultatima.

MENJAJTE RUTINU SVOJIH TRENINGA

Ako uvek ponavljate iste vežbe i uvek istim redosledom, velike su šanse da će vam treninzi postati monotoni. S toga na nedeljnom nivou odredite jedan dan za kardio, drugi za yogu, treći za pilates ili barre a četvrti za zumbu. Svakako jedan dan biste mogli i da sebi priuštite vid opuštanja u obliku meditacije.

Pročitajte još: DRINA preporučuje jednu VEŽBU za duplu KORIST: Čvrste BUTINE i zadnjica

INVESIRAJTE U NEKU MANJE SKUPU OPREMU

Tegovi za članke kao i trake za vežbanje ne predstavljaju tako skupu opremu a mogu da vam obezbede izvrsne rezultate. Takođe lopta za pilates je vrlo korisno sredstvo za vežbanje koje proširuje raspon vežbi koje možete da izvodite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas