Oglas
· · Komentari: 0
poznati

Video Skarlet Johanson kada je bila dete postao hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Skarlet Johanson na snimku ima samo 10 godina.

1624107247_w_55425764.jpg
Foto: Epa
Oglas

Uvek je zabavno videti kako su poznate ličnosti izgledale u detinjstvu, a na našu sreću sve je više onih koji dele svoje stare snimke ili fotografije. Tako smo u poslednje vreme zavirili u odrastanje Selene Gomez, Zendaje i Regea Žan-Pejdža. Kao što ste pročitali u naslovu, zvezda današnjeg teksta jeste glumica Skarlet Johanson, i to zahvaljujući You Tube materijalu koji je podelio čuveni voditelj Konan OʼBrajen.

U ovom video snimku upoznajemo Skarlet kao 10-godišnju devojčicu, koja je tokom ʽ90-ih gostovala u šou programu spomenutog autora. Interesantno je da je ova dama u to vreme sebi nadenula umetničko ime Sara Hjuz. Ona je imala zadatak da speluje reči koje su pročitane, u čemu se odlično snašla, uprkos pokušajima ometanja. Ali, poslušajte, kako biste se uverili u njen talenat, i malo zabavili.

Pročitajte još: Šokantno priznanje Kim Kardašijan o eksplicitnom snimku: Drogirana snimala kućni video? (VIDEO)

Podsećanja radi, glumica je u industriju zabave zakoračila krajem prošlog veka, a kao tinejdžerka postala je devojka koja obećava. Ovaj epitet je opravdala u holivudskim krugovima, i dobro smo upoznati sa njenim rolama na filmu. Ipak, do sada nismo imali priliku da vidimo kako je izgledala na samom početku bavljenja ovim poslom.

Među komentarima na video snimak koji je ubrzo nakon postavljanja postao viralan, pojedini gledaoci izneli su zapažanje da ih mala Skarlet neodoljivo podseća na Emu Votson približnog uzrasta. I, zaista, obe su pokazivale samouverenost, na oduševljenje fanova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas