Oglas
· · Komentari: 0
novo

Viktorija Bekam pokazala kolekciju za jesen: Istakle su se dve boje, a jedan model suknje nosimo ponovo (FOTO)

Viktorija Bekam otkrila šta je njena moda za jesen.

1630762191_e25ed70752cd0bdefc9484a5fe1d75ad1bc88d98.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nekadašnja članica "Spajsica", a več godina poznata modna kreatorka, Viktorija Bekam, na ulicama pariza predstavila je novu kolekciju za jesen i zimu. Poznato je da su elegantni, odmereni modeli, jasnih krojeva suština njene mode koju prate žene širom sveta.

Vidimo da će jesenja moda biti lepršava i odmerena, svako će moći da pronađe komad odeće koji će upotpuniti njegov stil.

Viktorija je za početak najavila dve boje, crnu i bež. NJihova kombnacija krasi njene modele.

Pročitajte još: Čizme koje ćemo voleti ove jeseni: Odaberite model i zablistajte (FOTO)

Midi dužina se tokom 2021. godine proslavila, a nastavlja se i u jesenjim krojevima. Plisirana suknja je još uvek tu i to nas raduje, Viktorija je odabrala bež nijansu uz jednostavnu crnu bluzu ili rolku, jednostavnost sa kojom sigurno nećete da pogrešte, a ostaćete moderni.

Čizme iznad kolena smo najavili kao važan deo jesenje mode, a sada ih vidimo u u kolekciji Viktorije Bekam. Naborane i lakovane čizme su se vratile. NJihova moć kombinacije je velika, pa ih možete nositi uz sve modele haljina, širokih ili uskih pantalona.

Kakav utisak na vas ostavlja početak jesenje kolekcije?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas