Oglas
· · Komentari: 0
trend

VIKTORIJA BEKAM predstavila haljinu koju ćemo nositi tokom leta: Već je volimo (FOTO)

Viktorija Bekam dizajnirala je najvoljeniju haljinu leta.

1623779364_Depositphotos_110058236_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Nekadašnja pevačica, a već dugi niz godina modna dizajnerka, Viktorija Bekam diktira modne trendove, a žene širom sveta prate šta je to novo pripremila za svaku predstojeću sezonu.

Stil Viktorije Bekam

NJen stil se ne menja, klasika je najbolje odražava i to je ono što joj pristaje. Kolekcije su svakako deo njene ličnosti, a svedenost ih najbolje opisuje.

Pročitajte još: JELENA ĐOKOVIĆ sve zasenila izborom haljine za finale Rolan Garosa: Ovaj model stoji svakoj ženi! (FOTO)

Sezonu za leto je opisala kao fluidnu i slobodnu, što odražavaju modeli koje je naprvila.

Trend leta

Duge haljine su ovog leta jedan od najvoljenijih trendova, pa ćemo ih osim na plažama viđati i po gradu. U njima smo slobodne i rasterećene. Viktorija Bekam ih je uvrstila u najnoviju kolekciju, slobodnog su pada, nisu uske već lepršave, ali ne i dosadne, otvorenih leđa zadržavaju dozu zanimljivosti.

Pročitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Puder roze boja preplanulom tenu najlepše pristaje, pa je zato i deo letnje garderobe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas