Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Više nikada nećete baciti zagorele tepsije: Bacite oko u svoj frižider, možda baš sada unutra imate tajni adut za čišćenje plehova (VIDEO)

Umesto da kupi novu tepsiju, ova TikTokerka odlučila je da je očisti, i to uz pomoć tajnog aduta.

1613548091_Capture.JPG
Foto: Printskrin / TikTok / sisterpledgecleans
Oglas

Tepsije, plehovi, limovi… Nebitno kako ih ko zove, ionako svi imamo iste probleme sa njima. Oni znaju da budu prava noćna mora za čišćenje, bilo da se radi o tvrdokornim mrljama od hrane i zagorenim komadima koji se teško uklanjaju bez obzira na to koliko jako ribali.

Pročitajte još: Rešite sami problem zapušenog odvoda: Sastojke imate u kuhinji

Ali ova tiktokerka je podelila trik kojim ćete vratiti sjaj tepsijama, i to uz pomoć jednog proizvoda – dijetalni gazirani sok.

U videu je sipala gazirani sok u tepsiju tako da pokrije celo dno i ostavila je moćni "napitak" da deluje preko noći. Potom je izribala posudu deterdžentom za pranje posuđa, a izgoreli komadići lako se čiste, vraćajući tepsiju u originalno stanje.

Pročitajte još: Kako da sudopera zablista? Nekoliko jednostavnih saveta

Dakle, nema potrebe da bacate zagorele posude jer ih, navodno, možete spasiti ovim jednostavnim trikom.

@sisterpledgecleans

#cleaninghacks #colacola #colacleaning #fyp #hack #burnedfood

♬ Fire - Official Sound Studio

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas