Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Vitez, STRAST i spektakl: Mars je krenuo direktnim hodom kroz OVNA

Mars je 29. juna ušao u Ovna i tamo se uvek dobro oseća. Nažalost, 9. septembra je krenuo retrogradno. E, od subote je konačno krenuo direktnim hodom. Ne plašite se!

1605200805_Depositphotos_4749749_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Nama je ova godina bila teška, a tek Marsu! Od septembra je bezvoljan, apatičan i ništa mu nije polazilo za rukom. Da, Mars je bio retrogradan, a sada je, konačno, krenuo direktno. Da li je to dobro? Ne, to je odlično!

Pročitajte još: Spremite se, jer slede neizbežne PROMENE! Pluton prolazi kroz horoskop SAD i kaže: Ništa nije onako kako izgleda!

Pogrešno se misli da je je Mars sinonim za rat, nasilje, rušilačku energiju i sveopštu agresiju. Ne, Mars daje snagu, hrabrost, ova planeta daje strast! Dakle, počinje spektakl.

Mars je vitez
Mars je hrabrost. On je vitez. Daje snagu ljudima da čine nadljudske stvari. Da budu hrabri, postanu vitezovi današnjice.
Ako ste pravili planove - sada ćete ih ispuniti!

Ako ste imali mnogo planova, želite da pokrenete svoj posao, da date otkaz, zavedete nekog, bilo šta pokrenete - sada se polako otvaraju karte. Osetićete energiju. Imaćete snagu.

Ovan

To je to! Krenite, jer to ste vi. Do sada vam nije bilo jasno zašto vam ne ide, ali ne razmišljajte više o tome. Krenulo je. Samo bez svađa, jedino je to važno.

Mars nije loša planeta, naprotiv! Foto: Piksabej

Bik

Pripremate se i ako ste doživeli trasformaciju, shvatili gde ste grešili - bićete pobednik.

Blizanci

Pronađite svoje mesto i laktajte se!

Pročitajte još: SVE SE ZNALO UNAPRED?! Novčanica od 20 DOLARA najavila ZLO: Prvo BLIZNAKINJE, a sada i MASKE! (VIDEO)

Rak

Karijera će krenuti uzlaznom linijom ako iskoristite energiju koju ste dobili.

Lav

Energetska bomba mora da se iskoristi, pa ako ste prezadovoljni životom otvorite blog, a ako niste sada to možete da promenite!

Devica

Možda vas nervira nalet energije, ali šteta je da propadne. Počnite, bar, dijetu.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Vaga

Zaljubićete se u pogrešnu osobu.

Škorpija

Jasno je da ćete iskoristiti snagu Marsa, ali Mars je ono što vidite, a ne zamišljate.

Strelac

Pobedićete u svemu, a najviše u ljubavi!

Jarac

Prija vam Mars. Verovatno ćete ga iskoristiti za posao, ali možete mnogo više!

Pročitajte još: "Svevideće oko" je DOKAZ: Među nama su POSMATRAČI i to je razlog zašto nas VANZEMALJCI OTIMAJU

Vodolija

Vreme je da predstavite svoje ideje, pregovarate, ubeđujete.

Ribe

Kod vas Mars znači novac. Zaradićete ili nekontrolisano izgubiti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas