Oglas
· · Komentari: 0
dijeta

Voće u toku MRŠAVLJENJA ima posebnu prednost: Ovo je najbolji NAČIN

Kada, koje i koliko

1595373974_background-2277_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Često pokušavamo da izbegnemo voće tokom dijete, jer sadrži velike količine šećera. Međutim, nepoželjno je voće potpuno isključiti iz dnevne ishrane.

Pročitajte još: Posle ovih biljnih napitaka IZGUBIĆETE STOMAK i "osušiće" se masne naslage

Voće je bogato vitaminima i mineralima, koji jačaju imuni sistem, ali i razveseljavaju. Koje voće se može jesti tokom dijete, kako pravilno jesti i u kojim slučajevima može biti štetno za zdravlje?

Tokom mršavljenja voće jesti ujutru!

Tokom mršavljenja treba jesti voće isključivo ujutro, otprilike 2 sata pre glavnog obroka. Možete voće sigurno dodati u doručak - na primer, napravite žitarice, palačinke, prirodne jogurte i napitke sa svežim jabukama, breskvama, mangom. Voće ima sposobnost da savršeno zasiti telo.

Pročitajte još: Dijeta je dobra ako čovek ne gladuje i OBAVEZNO unosi dve stvari

Uveče je poželjno izbegavati bilo kakvo voće, jer ga organizam veoma dugo apsorbuje, a to može izazvati naglo debljanje, oticanje i poremećaj sna. Veoma je važno pravilno odabrati plodove, jer ih mnogi proizvođači često tretiraju difenilom, što im omogućava da dugo vremena održavaju atraktivan izgled i da se ne kvare. Neki im dodaju i pesticide, herbicide, nitrate - opasne hemikalije koje štete našem telu.

Uveče je poželjno izbegavati voće!

Pročitajte još:Jak doručak doprinosi smanjenju kilograma, ali to nisu jedine blagodeti ovog pravila

Dajte prednost sezonskim opcijama i pročitajte detaljne informacije o proizvođaču, a bolje je kupovati u pouzdanim seoskim prodavnicama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas