· · Komentari: 0
OTVORENO

Vojin Ćetković progovorio o braku sa Slobodom Mićalović

Ćerke Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović nemamo prilike da srećemo u javnosti

1616410204_cetkovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV RTS

Mila i Vera su sada već odrasle devojčice koje uživaju u svom detinjstvu, a roditelji se trude da im obezbede zdravo i lepo odrastanje.

Pročitajte još: Danas je jedna od najlepših glumica: Da li znate ko je devojčica sa slike? (FOTO)

Popularni glumački par skoro dve decenije uživa u skladnoj ljubavi i braku u kojem su dobili bliznakinje, Milu i Veru. Devojčice sada imaju 11 godina i uživaju u školskim danima, a svaki slobodan trenutak provode na vikendici u Čortanovcima gde uživaju u prirodi i zdravom vazduhu.

Vojin je prvi put progovorio o roditeljstvu, braku sa Slobodom i svim izazovima pred koje ih je život stavljao, a koje su uspešno prevazilazili.

- Naravno da ih ograničavamo u korišćenju telefona, tableta. Ali, pošto je to budućnost i sadašnji život ne možemo Sloboda i ja da glumimo dinosauruse i da im zabranjujemo kontakt sa tehnologijom. To je prosto njihov život. Ali, ipak, pokušavamo da korišćenje kompjutera i telefona ograničimo na neko razumno vreme. Nije teško koristiti tehnologiju, ali one definitivno više o tome znaju nego ja. Ono što je zanimljivo, a što su moje ćerke shvatile, jeste da im je lakše da shvate predmet ‘Priroda i društvo’ ako me slušaju dok šetamo prirodom. Često šetamo po šumi, ili izađemo do reke, idemo na more, ronimo zajedno. To praktikujemo od kada su se rodile. NJih dve vole sve što ima veze sa sportom, vole skijanje i rolere, vole da voze biciklo. Ima dosta aktivnosti koje su van kuće, tako da ih time animiram.

Pročitajte još: Glumica otrkila jezive detalje saobraćajne nesreće: "Nagnječen mi je grudni koš i imam masnice po licu"

Priznao je da je život sa Slobodom uzbudljiv, s obzirom na to da su oboje javne ličnosti, da se trude da održe mir i slogu unutar porodice, ali da im ne prijaju neretki natpisi kao i to što su pod budnim okom javnosti 24 časa svakog dana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.