· · Komentari: 0
MODA

Vole da se doteruju: Modne SITNICE u kojima greše MUŠKARCI

Sa stilom i novim modnim kombinacijama poželjno je eksperimentisati.

1599464191_Kosulja.png
Foto: Depozitfoto

Međutim, muškarcima često promaknu neki detalji koji mogu da im upropaste izgled. Evo u čemu najčešće greše.

Kada je reč o odabiru majica za toplije vreme, rukavi bi trebalo da pokriju polovinu nadlaktice zbog bolje proporcije tela. Međutim, važna je i visina. Na visokom muškarcu malo duži rukavi izgledaće bolje nego na niskom.

Foto: Depozit

Pročitajte još: PRAVI muškaraca ima ovih 10 OSOBINA: Koliko ih VI imate?

Modni stručnjaci savetuju da tokom vrelih dana izbegavaju farmerke. Mada odlično izgledaju uz majice i košulje, nisu najpraktičniji odevni predmet za leto jer će vam u njima biti vruće i znojićete se. Umesto toga, izaberite pantalone od laganijih materijala, poput lana.

Bela boja je uvek dobar izbor, ali...

Ukoliko niste pristalica svetlih tonova, sada je trenutak da to isprobate i ne zaboravite da je bela boja uvek dobar izbor. Ono što bi trebalo da izbegavate je previše uska odeća, jer ćete se u njoj verovatno znojiti. Dopustite koži da diše, odaberite širu odeću u kojoj ćete se osećati prijatno i koja će vam pristajati.

Čarape i kratke pantalone ne idu zajedno! Važne su i cipele, mislite o tome!

Kada je reč o kratkim pantalonama, obratite pažnju na njihovu dužinu. Stručnjaci kažu da bi trebalo da budu sedam do deset centimetara iznad kolena.

Pročitajte još: BIZARNO ILI NE? Ovaj novi trend je ZAPALIO društvene mreže (FOTO)

Ali nikako se ne preporučuje da sa kratkim pantalonama nosite čarape. Takođe, važne su i cipele. Birajte laganu i prozračnu obuću od platna ili antilop kože.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.