· · Komentari: 0
MAMURLUK

Volite čašu VINA više, ali i ZDRAVE NAPITKE! Evo kako jedno drugo može da ZALEČI

LJubitelji vina neretko se mogu naći u nezgodnoj situaciji, samo dan nakon što su prethodne večeri uživali sa prijateljima. Ali i za to postoji rešenje

1598303490_Depositphotos_29065635_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Obožavate vino, ali i zdrave, sveže voćne napitke. Možda niste ni svesni da je ovo idealan par uz koji će vam život biti lakši i lepši, a nećeti imati ni problem sa mamaurlukom posle duge večeri sa prijateljima i po kojom čašom više.

Pročitajte još: Istraživanje dalo zastrašujuće rezultate: Rađeno na POLA MILIONA tinejdžera, izdvojeno 8 FAKTORA

Mamurluk je uobičajena pojava nakon noći provedene uz previše alkohola, pa je ovo ključna stvar koju možete izjutra uraditi kako bi spasili svoj dan i izbegli teške glavobolje i umor u što kraćem vremenskom roku. 

Obavezna hidratacija
Kako je alkohol diuretik bitno je uzimanje većih količina vode pre, za vreme i nakon uživanja u alkoholu.Izbegavajte bilo kakva energetska pića. Uzmite pre mineralne vode ili kokosove vode.

Smuti za mamurluk

Pročitajte još: MED bolji u lečenju PREHLADE I KAŠLJA od bezreceptnih lekova

Zaista, postoji recept za smuti napitak za mamurluk.

Kokosova voda, koja pomaže u hidrataciji organizma, protein u prahu koji se može kupiti u gotovo svim radnjama i apotekama, smrznuto bobičasto voće i spanać su neophodni sasatojci za ovaj čudotvorni napitak.

Pročitajte još: KONAČNO: Otkriveno šta je uzrok nepodnošljivog HRKANJA! Ko OVO jede NOĆU STRUŽE

Izmiksujte ove sastojke u blenderu i u napitak dodajte nekoliko kockica leda i povratićete osmeh na lice.

Nakon konzumiranja ovog napitka telo će biti pomalo letargično, bez volje, koncentracije, bez apetita stoga u smuti ubacite malo kumina. On pomaže kod proliva i mučnine, potom cimet koji je bogat antioksidansima i poboljšava nivo šećera u krvi i kurkumu, koja pomaže u rešavanju mamurluka i pomaže regenerisanju jetre.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.