Oglas
· · Komentari: 0
VOZILA

Vozilo po meri KRALJICE: Vozi u 95. godini i niko ne sme da joj traži DOZVOLU!

Kraljica Elizabeta je zabranila suprugu Filipu (99) da vozi auto, jer je pre nekoliko godina imao nezgodu.

Oglas

Kraljica Elizabeta ima nekoliko vozača i bogatu kolekciju automobila, ali ona je strastveni vozač i jedno vozilo naročito voli.

Pročitajte još: Omiljeno vozilo taksista, bio je simbol AMBASADORA, gasterbajtera i DIREKTORA (VIDEO)

Kraljica za volanomYoutube/ screenshot Terry Harris

Kada ide na zvanične događaje uvek sedi pozadi i uživa u vožnji vozača. Međutim, kada ode u Norfok - ne dozvoljava da je drugi voze.

U 10. deceniji je vozila i trudnu Kejt!

Iako je blizu 95. rođendana kraljica često vozi njen "Land Rover Defender" i fotografi je sa zadovoljstvom slikaju dok jezdi ulicama Norfoka. Ona ovim kolima redovno vozi i Kejt Midlton, a to je radila i kada je snajka bila trudna!

Pročitajte još: SVI su ga ŽELELI, a onaj ko ga je IMAO bio je KRALJ ASFALTA

Bentli po meri
Za "zlatni jubilej" kraljica je 2002. godine dobila specijalan "bentli" koji koristi za državničke uloge.

To nije običan auto. Naprotiv. To je vozilo pravljeno po meri kraljice.  U osnovi je to dobro poznati model "lend rovera" SUV karakteristika 4x4. Kraljica je, inače, tokom života promenila oko 30 vozila ovog tipa.

Ima 3 lend rovera!

Kraljica vozi nekoliko "lend rovera", a najčešće "Range Rover LWB Landaulet" iz 2015, ali ima i model iz 2002. i prvu seriju iz 1953. godine. Sva tri su u voznom stanju.

To je taj Foto: Youtube/ screenshot Terry Harris
Kraljičina kolekcija je vredna 10 miliona funti.

U kraljičinoj garaži se nalaze i "aston martin", tri "dajmlera", dva "rols rojsa"... Ali, dobri poznavaoci kažu da je najvrednije vozilo u njenoj kolekciji "Rolls-Royce Phantom V" iz 1961. godine. Procenjuje se da je njena kolekcija vredna 10 miliona funti.

Pročitajte još: To su bila vremena: Lagano je JEZDIO sa nasmejanim vozačem, a svi su ga gledali otvorenih ustiju!

Kraljica Elizabeta je, inače. zabranila suprugu Filipu (99) da vozi auto, jer je pre nekoliko godina imao nezgodu. Novinari često zameraju policiji što nikada kraljici saobraćajci nisu tražili dozvolu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas