Oglas
· · Komentari: 0
volite ili ne

Vratio se nekadašnji trend: Četiri načina da ove sezone nosite BELE ČIZME (FOTO)

Poslednji put primećene su 80ih godina prošlog veka, ali su velikom brzinom ponovo osvojile mnoge dame.

1604052571_Depositphotos_271632432_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Sigurno ste primetili da se jedan trend ove sezone posebno istakao. Mišljenja su oštro podeljana, ili biste ih rado nosili, ili nikako.

Prvo su primećene na modnim revijama širom sveta, a potom potpuno zavladale scenom.

Pročitajte još: Pantalone sa ŠIROKIM NOGAVICAMA i za jesen: Udobno i privlačno (FOTO)

Ako vam se dopadaju, lako ćete pronaći svoj model. Idu od ravnih martinki do dugih čizmi iznad kolena tanke štikle.

Možete ih kombinovati sa raznim odevnim komadima i stilovima.

1. Farmerke

Dva trenda ove godine. Široke ili uske farmerke, pocepane ili ne, savršeno će se uklopiti uz bele čizme.

2.  Haljina midi dužine

Još jedan upečatljiv stil koji je akutelan u svim godišnjim dobima. Ove čizme će u kombinaciji sa haljinom midi dužine izgledati klasično i romantično, a daće vašem izgledu dozu zanimljivosti.

3. Mini suknja ili haljina iznad kolena

Ako ste odvažni i volite da se istaknete ovo je vaša kombinacija.

Pročitajte još: Hladno vreme ne zahteva čizme na nogama! Budite TRENDSETERKA i ponesite ZIMSKE BALETANKE (FOTO)

4. Sako i pantalone

Bele čizme će vašem svakodnevnom poslovnom stilu dati potpuno drugačiju dinamiku. Zamenite crno, belim i pratiće vas drugačiji osećaj. Uz jednobojni sako uparen sa širim ili užim pantalonama bićete i dalje prikladni za posao, ali u isto vreme zanimljiviji i drugačiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I got my glasses, I’m out the door, I’m gonna hit this city.. 🎥

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@nobakoclothing 🔥

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dugo mi je trebalo da se 'odvezem' od ovog stanja,da pocnem da komuniciram sa ljudima,da osetim slobodu unutar sebe,prigrlim svoje greske, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe,da zapevam na probi,sednem u auto...da se ne bojim...cudan neki period ,jos jedna lekcija,vracanje na put koji je jedini ispravan ...na put ljubavi...cim sam otpustila strah udahnula slobodu pocele su da se desavaju predivne konekcije ,dobra energija ,pocela je ponovo da mi se desava muzika...polako ulazim u proces stvaranja albuma,radujem mu se kao da mi je prvi🙏❤🎶...i jeste prvi!ulazim kao nova,spremna za novo,kao da nikada do sada nisam to radila,kao da nemam iskustva,predivno je❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas