Oglas
· · Komentari: 0
TRIKOVI ZA VAŠ DOM

Vratite stari sjaj JASTUCIMA NA KAUČU uz OVAJ genijalan trik koji je potpuno besplatan! (FOTO)

Bez obzira da li posedujete kauč mesec dana ili deset godina, vaši jastuci na kauču mogu izgledati pomalo tužno u poređenju sa danom kada ste ih kupili.

1621329493_love-seat-1090458_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Prilično je očigledno da su delovi kauča na kojima se najviše sedi, slegnuti i opušteni. Oduvek smo mislili da je ovo samo deo starenja (nekako poput bora i opuštene kože koju godinama razvijamo na licu), ali postoji jednostavno rešenje za ovo! Tako je očigledno da se možda pitate zašto to nikada ranije niste pomislili.

Pročitajte još: Polica koja za 30 sekundi postaje sto sa dve klupe! Idealno rešenje MALE STANOVE (VIDEO)

Jednostavan trik koji je toliko očigledan da ćete se začuditi kako se ranije toga niste setili.

Potrebno je manje od 5 minuta, i to je najlakši način da popravite svoj kauč. Nije sigurno da li ovaj trik radi na svim vrstama jastuka, ali ništa vas ne košta da probate.

Ispod svakog jastuka trebalo bi da se nalazi rajsferšlus koji će vam omogućiti pristup "punjenju" iznutra. Jednostavno ga otpakujte, i rukama namestite unutrašnje punjenje tako da ponovo dobije željeni oblik i volumen! Ovaj postupak traje manje od jednog minuta za svaki jastuk.

Pročitajte još: JEDNOSTAVNO rešenje za odlaganje tiganja uz maksimalnu ISKORIŠĆENOST prostora! (VIDEO)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas