· · Komentari: 0
MUŠKA STRANA PRIČE

Vreme je da se SUOČITE sa istinom! Evo zašto su muškarci LUDI ZA PLAVUŠAMA

Žene plave kose deluju mlađe i zdravije nego crnke ili brinete, ali istovremeno i odaju utisak promiskuitetnih dama

1597702279_plavusa.jpg
Foto: Pixabay

Idol muškaraca, ali i žena - Merlin Monro. Savršena plavuša, koja se uzima za pojam ženske lepote i seksipila, a upravo to muškarci upravo vide u svakoj plavuši na koju "nalete".

Pročitajte još: OVDE možete da birate šta želite, a samo KILOMETAR DALJE vas čeka pravo iznenađenje (FOTO)

Pročitajte još: "Moji sinovi su jeli PARADAJZ": Miona je napravila POVRTNJAK KRAJ SAVE, a ovo je njena PRIČA

Naime, jedno istraživanje je pokazalo da plavuše muškarcima deluju zdravije i mlađe nego brinete i žene drugih boja kose. 

I dok godine uspešno mogu skriti ispod svetle kose, ovo nije prednost za plavuše kada je reč o ozbiljnim vezama i šotencijalnom braku jer su tamnokose žene poželjnije za brak. Rezultati istraživanja pokazali su da tamnokose žene imaju veći roditeljski potencijal.


Foto: Depositosphotos

Pročitajte još: Baka je htela da sa 6 godina budem PROSTITUTKA, a kad su me SILOVALI, mama je upitala "Dopustila si da ti to BESPLATNO urade?"

Studija je obuhvatila 110 muškaraca i samo je potkrepila rezultate prethodnog istraživanja, koje je pokazalo da plave konobarice dobijaju veće napojnice. Takođe, žene sa dugom kosom muškarcima izgledaju manje zdravo i negovano nego one sa kosom srednje dužine.

Pročitajte još: Muškarci PARKIRAJU auto za 15 sekundi, ali ŽENE su ipak bolje U OVOJ STVARI

- Prema rezultatima studije, čini se kako muškarci ipak malo više preferiraju plavuše za provod, ali su brinete više za ozbiljnu vezu. Razlog ima evolucijske temelje. Dok smo živeli u pećinama, boja kose bila je dobar element za biranje partnera. S obzirom na to da kosa sa godinama tamni, žene sa prirodno svetlijom kosom izgledaju mlađe i plodnije - novodi se u zaključku autora studije.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.