Oglas
· · Komentari: 0
APLIKACIJE

WhatsApp ponovo uvodi NOVINE! Svaki razgovor biće DRUGAČIJI

Razgovori na ovoj aplikacije imaće mogućnost za različite pozadine uz posebne postavke za tamni režim rada

1606941102_whatsapp.png
Foto: Pixabay
Oglas

Novine ponovo stižu iz popularne WhatsApp aplikaicje. Najnovija nadogradnja donosi poboljšane pozadine, kao i pretraživanje stikera u Facebook aplikaciji.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Omiljena promena koja je došla za novom nadogradnjom, biće promena pozadniskih slika, koje se od sad mogu menjati za svaki pojedini razgovor.  Posebne pozadine mogu se birati u dve varijante, noćni režim i dnevni režim. Tako će pozadina automatski menjati boju u zavisnosti od doba dana kada se razgovor vodi.

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Osnovna pozadina koju će prepoznati svi korisnici WhatsApp od sad je dostupna u nekoliko različitih boja, koje se mogu zatamniti ili posvetliti po ukusu korisnika.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Nadogradnja za WhatsApp dolazi tokom ove nedelje, a prvi će je dobiti vlasnici iOS operativnog sistema.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas