Oglas
· · Komentari: 0
POSAO

Za 30 dana ležanja 11 hiljada evra! Evo kako!

Avio centar (DLR) u Kelnu traži 12 muškaraca i 12 žena za istraživanje koje traje 60 dana.

1607162457_Depositphotos_19294119_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Neobičan, a jako dobro plaćen posao nudi se u Nemačkoj. Avio centar (DLR) u Kelnu traži 12 muškaraca i 12 žena za istraživanje koje traje 60 dana.

Od tih 60 dana, 30 se odmara u krevetu, a naknada za učestovanje je 11.000 eura.

- Ali to nije nužno i laka zarada. Nije to samo ležanje i odmaranje - rekla je Andrea Niče (Nitsche) iz DLR-a.

Učesnici studije moraju da ostanu u krevetu 30 dana neprekidno, s glavom koja mora biti u položaju malo niže od nogu, odnosno za 6 stepeni.

Pročitajte još: Istraživanje pokazalo koji JEZIK izaziva da srce brže zakuca

- To je muškarcima posebno teško - objašnjava Niče.

Foto: Depozit

Studija traje ukupno 60 dana, uključujući dve sedmice prilagođavanja i dve sedmice naknadne nege.

Slična istraživanja već su sprovedena u DLR-u. Koriste se za istraživanje za mnoge promene koje bi mogle da utiču kod astronauta. Uz strogi odmor u krevetu, treba simulirati učinke bestežinskog stanja u svemiru.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Moraju da ispune brojne zahteve. Na primer, da imaju između 24 i 55 godina, indeks telesne mase, odnosno BMI između 19 i 30 i da budu visoki između 1,53 m i 1,92 m. Uz to da budu mentalno i telesno sposobni i zdravi.

Oni kojima je samo novac na umu, često ne ispunjavaju zahteve.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas