· · Komentari: 0
HOROSKOP DO 21. APRILA

Za DEVICU sledi dobar period, ali za mnoge znakove NE

Većina horoskopskih znakova treba da bude oprezna, ali postoje i oni kojima je ovo izuzetno plodan, kreativan i uspešan mesec

Depositphotos_185965262_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

OVAN (21. 03 - 20. 04)

POSAO – Pred vama je period napredovanja. Veoma ste dovitljivi, a akcenat će biti na poslovima u vezi sa kućom ili nekretninama. Finansije stabilne, a povremeno i bolji priliv, sa naglaskom na prvoj polovini perioda. Oprez je potreban sa zakonom i ako putujete.

LJUBAV – Zanimljiv period za sve one koji žele da ozvaniče svoje veze. Mnogi će se od druge polovine perioda odlučivati za brak.  

Pročitajte još:  Kineski horoskop PRVI DEO: Ovo je godina PACOVA, a mnogi će se obogatiti

BIK (21. 04 - 20. 05)

POSAO – Tokom celog perioda budite naglašeno oprezni. Mogući su nenadani gubici i propadanje planova koji su bili skoro na pragu uspeha. Zakonski problemi. Izbegavajte putovanja. Donosite konačnu odluku vezano za karijeru.

LJUBAV – Ako ste u vezi ili braku, partner pokazuje snažnu posesivnost i postavlja uslove na koje nećete pristati. Moguć raskid.

Bik treba da očekuje neočekivane gubitke.

BLIZANCI  (21. 05 - 20. 06)

POSAO – Radite dosta tajnovito, ali intenzivno. Slično je i na finansijskom planu, a tokom ovog perioda završićete mnoge nezavršene poslove. Polovinom perioda dobijate poziv vezan za posao. Novčani dobitak sleduje u tom periodu.

LJUBAV – Jedan flert, ili neobavezni susret i poznanstvo, u prvoj polovini perioda mogli bi da se pretvore u vezu. Nešto što budete otkrili, negativno će uticati na budućnost veze i braka.

Pred blizancem je zanimljivo poznanstvo.

RAK (21. 06 - 22. 07)  

POSAO – Nova dešavanja i nove ponude. Tokom prve polovine perioda situacija je povoljna, sa naglaskom da bi već prvog dana perioda mogli imati iznenadan dobitak ili povoljnost. Tokom druge polovine perioda je stresnije i bićete u iskušenju da menjate posao, a to je dobar potez.

LJUBAV – Slobodnima početak veze ili kontakt, a zauzetima period turbulencija. LJubavna veza sa posla biće otkrivena, ali vi ćete ostati sa tom osobom.

Rak je pod neverovatnim turbulencijama.

LAV (23. 07 - 22. 08)    

POSAO – Poslovi su dosta ugroženi i veoma ste napeti i skloni svađama, pa se potrudite da pronađete način da ne ulazite u konflikt koji vas može koštati posla. Imaćete i dosta teškoća da dođete do neophodnog novca. Trošak. Zakonski problemi.

LJUBAV – U braku i vezi ste dosta nervozni, a razlog je neko bivši. Ako ste slobodni, jedan Ovan bi vam mogao osvojiti srce.

Lav je napet i sklon svađama, nema dovoljno novca i ima zakonskih problema.

DEVICA (23. 08 - 22. 09)

POSAO – Solidan period, ali očekujte dosta nesuglasica i kritike od osoba koje vam nisu naklonjene, ili neku vrstu osvete. Nestabilni ste i skloni brzom odustajanju i gubljenju interesovanja. Ipak, moguć je poveći dobitak krajem perioda.

LJUBAV - Ako ste u vezi ili braku, ne ulazite ni u kakve kombinacije koje bi mogle da vas iskompromituju. Slobodnima druga polovina perioda obećava mnogo.

Devicu će mnogi kritikovati, ali je period dobar.

VAGA (23. 09 - 22. 10)

POSAO – Naglašeno je polje saradnje sa drugim klasama, rasama i nacijama, pa ga i iskoristite. U ovom periodu dobićete jednu zanimljivu poslovnu ponudu koja vam u potpunosti odgovara. Prihvatite je i ne plašite se rizika. Na samom kraju perioda sigurni su novčani dobici.  

LJUBAV – Razmišljate o nekome ko nije iz mesta u kome se vi nalazite. U drugoj polovini perioda je više nego verovatan kontakt sa tom osobom, a moguće i susret.  

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

POSAO - Veoma ste borbeni tokom ovog perioda i uz probleme i nesuglasice sa muškim saradnicima uspećete u prvoj polovini perioda da rešite poslovni problem, milom ili silom. Rešavanje zakonskog problema. Finansije u porastu krajem perioda.

LJUBAV – Moraćete da pređete preko nesporazuma, ili da izdržite kritiku, a razlog je paralelna veza ili flert na poslu. Nemojte bespotrebno da komplikujete život.  ZDRAVLJE – Semeni kanal kod muškaraca i jajovodi kod ženskog pola.

Škorpija je borbena i u svađi sa muškarcima.

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

POSAO – Dobra prilika početkom perioda da sklopite posao i da izuzetno dobro zaradite. Vrlo je verovatno da predstavite nešto novo. Ili sebe u novom svetlu. Ako postoje pitanja vezana za posao, biće rešena u vašu korist. Pomoć bliske rodbine. Kraći put.

LJUBAV - Ako ste slobodni, a uđete u brak, mogli biste postati dodatno finansijski uspešni. Ako ste u vezi ili braku, u periodu ste bez ograničenja.

Strelac će sklopiti posao i zaraditi!

JARAC (22. 12 - 19. 01)

POSAO – Prva polovina perioda nije loša kada su u pitanju dobici, kao i mogućnost putovanja, a u drugoj polovini bi bilo dobro da izbegnete donošenje važnih odluka. Postoji opasnost neke vrste zavere ili lošeg zapleta. Izbegavajte bespotrebne troškove.

LJUBAV – U ovom periodu ste skloni da pravite rezove i naglasak je na iznenadnim promenama. Veoma ste skloni duplim ili paralelnim vezama, kao i laganju.

Jarac će donositi pogrešne odluke, a vodolija ne sme da razmišlja o podizanju kredita.

VODOLIJA  (20. 01 - 18. 02)

POSAO – Aspekti su takvi da obećavaju i dobre poslove i solidnu zaradu. Postoji naznaka moguće prilike da uđete u posao koji se može odmah isplatiti, ali lebdite previše u vazduhu, pa rizikujete i gubitak. Ako razmišljate o kreditu, ne uzimajte ga u ovom periodu.

LJUBAV – Malo ste neodređeni u svojim težnjama, ali očekujte jednu neobičnu romansu. Odnosi u braku imaju notu nekih tajni, ali prisutna je strast.

Pročitajte još: Horoskop u doba korone: Bik i škorpija moraju da budu OPREZNI, a evo kojim znacima preti opasnost i u KUĆI!

RIBE (19. 02 - 20. 03)

POSAO – Doći će do noviteta u vašem poslovanju. Dobijate jak vetar u leđa. Pružiće vam se prilika da ostvarite jedan davni san, ili rešite problem. Rešavaćete i pitanja vezana za inostranstvo.

LJUBAV - Jedna dosta starija osoba ili ozbiljnijih stavova će ostaviti snažan utisak na vas i verovatno vas osvojiti svojom stabilnošću.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.