Oglas
· · Komentari: 0
DOČEK

Za doček samo GLAMUR: Ova boja haljine je HIT sezone, a stajaće vam savršeno

Gde god slavili morate se doterati. Ništa nije mnogo za doček, jer žena treba da sija, svetluca, blista!

1608977198_depo.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Za novogodišnje veče važi nepisano pravilo da je tada sve dozvoljeno, što se odnosi i na odevne kombinacije.

Pročitajte još: Ponoć ne smete dočekati bez NOVOGODIŠNJIH ČARAPA! Izabrali smo najluđe modele (FOTO)

Tih poslednjih sati u staroj godini, i prvih u narednoj, kroz oblačenje možete pokazati svu svoju smelost, ekscentričnost i eleganciju, bez bojazni da ćete u bilo čemu preterati. Tako je i ove, najneobičnije Nove godine do sada, posebne po tome što ćemo je mahom provesti u kući, umesto na nekom raskošnom dočeku.

Foto: Depozit
Unesite dah glamura, ma gde čekali!

Međutim, to nije razlog da je ne učinimo svečanom, bar za sebe i svoje najbliže, tako što ćemo se obući u novogodišnje toalete i njima doneti dah glamura, gde god da smo.

Pročitajte još: Kako biste vi reagovali? Porodica nije mogla da poveruje šta vidi na novogodišnjoj jelki? (FOTO)

Nepogrešiv izbor su duge haljine srebrne boje, sa volanima ili šlepom, preko kojih se nose kaputi iste boje, sa resama na krajevima ili sjajni, crni sakoi.

Sa srebrnom haljinom i crnim sakoom nema greške.

Kraljevsko plava boja sama po sebi je izražajna i svečana, bilo da se svetlucavo preliva na haljini asimetričnog gornjeg dela, sa spuštenim ramenom, uz koju idu duge, plišane rukavice iste boje, bilo da je na haljini sa upečatljivim detaljima, poput veza, perja i transparentnog poprsja i rukava.

Pročitajte još: Postupci koji ne privlače pažnju MUŠKARACA: Izbegavajte ih

Senzualnost i ženstvenost odlično se postiže i crnom bojom, u haljini koja je gotovo cela prozirna, sa tamnocrnom čipkom na grudima i donjem delu. Zavodljivost ćete naglasiti i izrazito dubokim šlicom na dugim haljinama sa visokim strukom, asimetričnog kroja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas