Oglas
· · Komentari: 0
nega

Za meku i blistavu kožu: Pravimo DOMAĆI PILING od limuna i šećera (RECEPT)

Piling je u letnjoj sezoni, kada je koža izložena spoljnim faktorima, izuzetno važan.

1623347861_Depositphotos_70713707_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Većina nas ima ustaljene rutine u kojim piling i nije čest slučaj, ali nakon jednom urađenog pilinga uvek ćete želeti da ponvoite.

Pružaju koži blistavos i svežinu, čiste pore, ostavljajuĆi je mekom i glatkom.

Pročitajte još: Napravite "NEUREDNU" PUNĐU u dva koraka: Lako se pravi, a izgleda sjajno! (VIDEO)

Piling sa limunom i šećerom

Potrebno:

  • 2 kašike šećera
  • 1 kašika meda
  • 1 ceo limun

Postupak:

Iseći limun na pola i iscediti sok u posudu. Dodati šećer i med i pomešati sve sastojke. Na čistu kožu annaeti pripremljenu pastu. Prstima nežno masirajte smesu kružnim pokretima na koži, 5-10 minuta.

Ovaj piling možete da primenjujete dva puta nedeljno.

Pročitajte još: Napravite ELEGANTNU MAŠNU od pojasa na vašoj haljini i istaknite se stilom! (VIDEO)

Limun je izuzetno bogat vitaminom C i pomaže koži da ojača, a istovremeno je i ljušti, istovremeno osiguravajući da ostane glatka i meka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 
 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas