Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Za mesec dana imamo suđenje": Marina Gagić otkrila u kakvom je odnosu sa Darkom Lazićem

Marina Gagić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim partnerom Darkom Lazićem, kao i da ih čeka suđenje

1632206033_marina-gagic.jpg
Foto: Instagram printscreen/marinagagic
Oglas

Nakon raskida Marine Gagić i Darka Lazića, javnost je dosta spekulisala kakav je njihov odnos, te i da li pevač viđa sina Alekseja.

Pročitajte još: Marijana Mićić pokazala trudnički stomak (FOTO)

Prvi intervju Marine Gagić nakon brojnih medijskih navoda, otkrio je istinu o njihovoj brizi o sinu, kao i o tome da će se uskoro videti na sudu.

Marina je dugo izbegavala da se pojavljuje u javnosti, sudeći po tome da nije javna ličnost, ali je ipak odlučila da podeli svoju stranu priče o odnosu sa Darkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

- Korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega - rekla je. Takođe, bivši par će se uskoro naći ispred pravnih organa.

Prvo suđenje za mesec dana

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti - dodala je Marina.

Na pitanje da li Alekseju nedostaje otac, bivša partnerka Darka Lazića objasnila je njihov sin nije dovoljno proveo vremena sa ocem, te da nije sigurna kako će se situacija razvijati u budućnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

- Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, pre svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži - rekla je Gagićeva za pomenuti medij.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas