Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Za najprijatniju dnevnu sobu: Pravila koja možemo odmah da ispoštujemo

Dnevnu sobu treba pažljivo urediti.

1629269468_Depositphotos_274537482_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dnevna soba je jedna od važnijih soba u kući kada je u pitanju uređenje. U njoj porodice obično provodite najveći deo vremena kod kuće nakon kuhinje.

Uređenje dnevne sobe

Ako želite da budete sigurni da vaša dnevna soba izgleda odlično, mogli biste da ispratite nekoliko pravila.

Nameštaj

Odaberite jedan predmet koji će biti najkvalitetniji i najupečatljiviji i oko njega gradite prostor. To bi recimo mogla da bude fotelja ili kauč.

Pročitajte još: Umesto bele kuhinje izaberite kombinaciju dve elegantne boje: Moderan enterijer za 2021. godinu (FOTO)

Jedna od najmanje važnih stavki za sam početak je pitanje boje sobe. Boja je uvek lako dostupna i lako možete da je promenite.

Raspored prostorija

Prema prethodnim navikama uvek sav nameštaj gurnemo uz zidove. Odmaknut nameštaj stvara prijatnije i intimnije okruženje.

Dodaci za dnevnu sobu

Tepisi, jastuci, slike i fotografije stvaraju tonove i daju prostoji "dušu". Što se tiče tepiha, pazite da ne birate premali. Ovo je prva greška prilikom uređenja dnevnih soba. Birajte prema tome da svi komadi nameštaja (poput kauča) stanu na tepih.

Jastuci

Ne pretjerujte sa jastucima. Odličan su ukras, ali ne ukoliko svaki put kada neko želi da sedne mora da ih pomera. 

Pročitajte još: Uređenje po FENG ŠUJI pravilima: Evo koje stvari privlače NEGATIVNU ENERGIJU i narušavaju harmoniju u porodici

Umetnost

Kada postavljate slike izbegnite najčešću grešku - previsoko postavljanje dela. Postavite ih u nivou očiju.

Osvetljenje sobe

Najlepše je da se odlučite za kombinaciju. Kombinujte stone lampe, podne i klasična svetla za plafon.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas