Oglas
· · Komentari: 0
JEZIVO

Za sve one koji vole HOROR FILMOVE IZDVOJILI SMO 5 NAJBOLJIH, a jedan je i ROMANTIČAN (VIDEO)

Horori treba da izazovu strah, strepnju i užas.

1604571220_Depositphotos_73288489_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Tematika horor filmova uglavnom je vezana za smrt i mistične događaje. U svakom hororu centralni lik je negativan.

1. Užas iz dubine

"Užas iz dubine" je britanski horor film iz 2005. godine, scenariste i reditelja Nila Maršala. Grupa bliskih prijateljica koje su na godišnjem odmoru nalazi se zarobljena u kompleksu pećina. Ubrzo počinje da ih proganja nepoznata sila koja vreba u senkama.

2. Otvori vrata pravom  

"Otvori vrata pravom" je romatnični horor film iz 2008. godine u režiji Tomasa Alfredsona. Zasnovan je na istoimenoj knjizi pisca Johana Lindkvista, koja je objavljena 2004. godine. Priča o dvanestogodišnjem Oskaru, osetljivom i anksioznom dečaku, i njegovom prijateljstvu sa neobičnom devojčicom Eli, njegovom vršnjakinjom koja se pojavljuje samo noću i čiji dolazak obeležava niz čudnih nestanaka i ubistava.

Pročitajte još: Film "ČAROBNJAK IZ OZA" krije ZANIMLJIVE ČINJENICE koje do sada niste znali!

3. Duhovi u nama

"Duhovi u nama" je psihološki horor film iz 2001. godine, koji je režirao španski režiser Aleksandro Amenaber. Radnja se odvija 1945. godine. Grejs je religiozna majka, koja živi u staroj kući na ostrvu Džerzi. U kući živi sa poslugom i decom koja imaju alergiju na sunčevu svetlost, tako da se kuća stalno nalazi u mraku. NJena deca joj govore da vide duhove u kući, što ljuti njihovu majku. Međutim, kako vreme prolazi i ona počinje da čuje neobjašnjive zvukove, i počinje da veruje da je kuća ukleta.

4. Slagalica strave

"Slagalica strave" je američki je horor film iz 2004. godine. Radnja prati dvojicu nesrećnika koji se bude vezani u lancima u prostorijama serijskog ubice koji sebe naziva Džigsou. Oni moraju da prate određena uputstva kako bi uspeli da se oslobode.

Pročitajte još: Jedan je od najboljih holivudskih glumaca... Život su mu obeležile tragedije, a zbog ovoga se RAZLIKUJE od drugih glumaca

5. Sirotište

"Sirotište" je španski natprirodni horor iz 2007. godine. Radnja je usredsređa na tri lika: bračnog para Lauru i Karlosa i njihovog usvojenog sina Simona. Radnja je fokusirana na Lauru, koja se vraća u svoj dom iz detinjstva, sirotište. Ona planira da kuću pretvori u dom za decu sa invaliditetom, ali nakon svađe sa suprugom, Simon nestaje.

Pročitajte još: Nad sudbinom malog Đosa svi su plakali: Ovako danas IZGLEDA dečak iz filma ŽIVOT JE LEP

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas