· · Komentari: 0
NEGA

Za usne koje pucaju napravite prirodni balzam od tri sastojka

Vetar i sunce mogu da ispucaju usne, a oni koji ne vole hemijske preparate ili im ne pomažu mogu sami da naprave mast kojom će nahraniti ovu nežnu kožu

Depositphotos_130033510_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Usne zahtevaju stalnu negu bez obzira na vremenske uslove. Osim preparata poznatih proizvođača koje kupujete u apotekama ili parfimerijama, možete i sami da pripremite potpuno prirodni balzam protiv ispucalih usana.

Osveženje za usne

Pročitajte još: Celulit nije samo estetski problem! Dobro obratite pažnju, jer iza svega može da se krije DIJABETES

Potrebno:

  • dve kašičice kokosovog ulja
  • sok od pola limuna
  • pola cvekle

Pročitajte još: Imate problem sa NEPRIJATNIM MIRISOM STOPALA? Umesto skupih krema probajte PRIRODNA REŠENJA

Najpre iseckajte cveklu, a zatim je stavite u blender sa ostalim sastojcima i sve zajedno dobro umutite. Dobijenu smesu stavite u posudu, dobro je zatvorite i ostavite u frižider da se stegne, a zatim balzam možete da koristite za negu usana.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.