Oglas
· · Komentari: 0
AKSESOARI

ZABLISTAJTE: Vunene kape i oversized šalovi su NEPRIKOSNOVENI aksesoari ove zime! (FOTO)

Velike i bogate kape i šalovi u centru su zbivanja već nekoliko godina.

1606481599_sal-i-kapa.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / son_deesign
Oglas

Međutim ove sezone im se pridružuju i njihove još veće sestre – oversized varijante, koje deluju tako toplo i prijatno za nošenje. Ako ste žudeli za mekim i stilskim dodacima koji će sa lakoćom upotpuniti vaš stil, ovi šalovi i kape su savršen izbor za vas.

Kada su hladni zimski dani i mrzi vas da ustanete iz kreveta važno je da se trgnete. Pokrenite se, stavite na sebe jedan ovakav grandiozni šal ili kapu, ili pak oba, i pravac u prirodu.

Pored toga što ćete se sigurno osećati mnogo bolje i što vam neće biti hladno, prošetaćete i svoje trendi aksesoare koji će dominirati ove zime.

Pročitajte još: Karo NIKADA ne izlazi iz mode, a ove zime se nose OVI odevni predmeti

Udobni, prijatni i ležerni učiniće da vam vreme na otvorenom bude maksimalno prijatno. A kako modni stilisti predviđaju, ovaj detalj nikad neće izaći iz mode, s toga je on vaša isplativa investicija.

KAKAV BI OVERSIZED ŠAL TREBALO DA POTRAŽITE?

Savet modnih stručnjaka je da to bude kapa i šal u punom koloru. Ove sezone fokus je na pastelnim i zemljanim tonovima.

Takođe negde na polovini godine pridružili su nam se i zanimljive boje i printovi, pa ako ste raspoloženi za nešto ležerniji autfit potražite kapu ili šal u nekoj jarkoj boji.

Pročitajte još: Menja tri odevna komada: Ovo je NAJPOPULARNIJA haljina za zimu! (FOTO)

 

Jednostavnije kombinacije poput crnih, belih i krem šalova odgovaraće većini zimske garderobe, ali je uvek poželjno mestimično izaći iz sigurne zone.

Pročitajte još: Komad odeće koji je savršen za ZIMSKE dane

Akcentni oversized šalovi su rezervisani samo za one najsmelije. Ako ste među njima ne oklevajte da se umotate u vuneni, pamučni ili šal od kašmira roze, zelene ili plave boje.

Pročitajte još: Modni saveti koji će vam biti od pomoći: Osećajte se lepo u svojoj koži

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas