· · Komentari: 0
PRIRODNI METODI LEČENJA

Začin iz KUHINJE uspešno leči STERILITETE KOD ŽENA

Problem steriliteta postao je sve učestaliji kod mladih parova, pa je okretanje prirodnim lekovima posledično vratila nadu nakon uspešnih rešenja ovog problema.

1601930161_trudnoca.jpg
Foto: Pixabay

Kod steriliteta žena nije u stanju da ostane trudna, a kod infertiliteta ona može da zatrudni, ali ne može da iznese trudnoću do kraja. Iskustva koja se prenose kroz generacije i kro recepte za ovaj problem kod žene priča se o lekovitom učinku cimeta.

Pročitajte još: Dr Adamović savetuje: Ako vam maska IRITIRA KOŽU bez griže savesti URADITE SLEDEĆU stvar

Sterilitet zapravo nije bolest, jer ne ugrožava ni na koji način zdravlje osobe. To je medicinsko stanje koje jedino može stvarati psihičke ili socijalne probleme, usled nemogućnosti da se partneri ostvare kao roditelji.

Pročitajte još: Pazite šta konzumirate ujutru: Ovo je NAJGORI NAČIN da započnete dan

Problemi sa sterlitetom češći su kod žena zbog složenosti i osetljivosti reproduktivnih organa, pre svega jajnika i materice.

Foto: Depositphotos

Cimet protiv ženskog steriliteta

Cimet može da poboljša pojedine funkcije jajnika i na taj način može da bude efikasan prirodni lek za ženski sterilitet. Čak pomaže u lečenju sindroma policističnih jajnika, jednog od glavnih uzroka neplodnosti kod žena.

Pročitajte još: Evo zbog čega kafu treba uvek piti POSLE doručka, a NIKAKO PRE

Takođe se koristi za lečenje problema poput endometrioze, fibroida materice i amenoreje (odsustva menstruacije) koji mogu negativno uticati na plodnost žene. Osim toga, cimet može sprečiti infekcije kandidom.

Pročitajte još: Treba vam SPA DAN? Kada saznate ovo o SAUNI, razmislićete još jednom...

Dodati 1 kašičicu cimeta u prahu u 200 mililitara tople vode. Piti napitak jednom dnevno nekoliko meseci. Pored toga, uključiti cimet u svoju ishranu, tako što se može posuti na žitarice, ovsenu kašu i jogurt.

Pročitajte još: Čim PROKLIJA spreman je REĐUVELAK: Magični napitak za IMUNITET i čarolija za STOMAK

Jabuke sa cimetom su takođe odlična, ukusna i zdrava kombinacija. Ne preporučuje se konzumiranje kviše od 2 kašičice cimeta dnevno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.