· · Komentari: 0
PINK

ZADRUGA 4 – FENOMEN KOJI NA STARTU TV SEZONE OBARA REKORDE GLEDANOSTI

Neverovatan uspeh!

1599486040_pink.jpg
Foto: Promo

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, startovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – Zadrugom 4, uz koju je bilo vise od 1 800 000 gledalaca.

Zahvaljujući celovečernjem spektaklu, koji ce trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučerašnjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazlicitijih profesija, obrazovanja i starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i vožnjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21h pocela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope. U prilog tome, govori popularnost ovog rijalitija i na društvenim mrežama, te je tako posle smo nekoliko sati od početka emitovanja, na Youtube kanalu Zadruge koji broji neverovatnih 4.7 milijardi pregleda do sada, sinocni snimak na cetvrtom mestu trending-a Youtube liste za teritoriju cele Srbije.

U terminu emitovanja Zadruge 4, uz program Pink telelvizije bilo je nezapamćenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored vernih gledateljki, zahvaljujući armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela.

Pored najgledanijeg rijalitija, ružičasta televizija se moze pohvaliti i najgledanijim informativnim programom, “Novo jutro”, “Svitanje” i “Nacionalni dnevnik” i “Hit tvit” najgledaniji su u svom terminu emitovanja i među sličnim sadržajima na drugim komercijalnim televizijama. Zaštitini znak i ove sezone biće strani i domaći serijski program koji je uvek u samom vrhu popularnosti na top listama gledanosti, a ove jeseni ne TV Pink gledaćemo čak četiri igrane serije domaće produkcije. Ambasador zabavnog programa, Premijera vikend specijal beleži fantastičan rast gledanosti, pa je ove nedelje najgledanija zabavna talk show emisija na svim televizijama. Nezaobilazni deo programske šeme su i zaštitina lica TV Pink Ognjen Amidžić i Sanja Marinković, koji će i ove sezone obradovati publiku novitetima u emisijama „Ami G show“ i „Magazin In“.

Jos jednu sezonu stvaramo za vas jer zasluzujete najskuplji, produkciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.