Oglas
· · Komentari: 0
PMS

Zakazujte sastanke i donosite ODLUKE u skladu sa mesečnim ciklusom. Evo rasporeda

Miranda Grej, motivaciona govornica kaže da menstrualni ciklus žene treba da iskoriste za ličnu dobrobit i da tada donose važne poslovne odluke.

1607156468_Depositphotos_202016068_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Pripadnice lepšeg pola uglavnom su na meti kritika u vreme PMS-a, jer im se pripisuje nervoza, ratoborni "nastupi", tromost ili plačljivost.

Pročitajte još: Hrana koja može da ublaži menstrualni bol

- Ovo je potpuno logično, jer hormoni osciliraju tokom meseca, određujući nivo energije, snagu i voljni momenat, pa se dame različito osećaju od dana do dana. Ciklus može da im bude vodič za profesionalni uspeh, kako bi izvukle maksimum iz sebe i usmerile potencijale na pravi način - poručuje Grejova.

A, pre PMS?
Dani pred menstruaciju su plodni za ispoljavanje kreativnosti, odnosno za osmišljavanje i razrađivanje ideja. U tom periodu poželjno je da se izbegava timski rad, jer je pojačana nervoza.

Ona tvrdi da je upravo to kalendar po kojem bi žene trebalo da se orijentišu, a na čemu bi svaki muškarac mogao da im pozavidi.

Ključne sastanke zakazujte u vreme ovulacije!

Miranda kaže da je najvažnija nedelja posle ciklusa, koja je odličan termin za početak novih projekata. Iako misli pre svega na poslovne poduhvate, ona dodaje da je to dobar period i za otpočinjanje novih koraka u privatnom životu, kao što je dijeta.

Ako već mogu da biraju, preporuka je da važne sastanke zakazuju tokom ovulacije, jer su tada najveštije u komunikaciji.

Pročitajte još: ZDRAVLJE ŽENA: Najčešći razlozi neredovnog ciklusa

Verovali ili ne, Mirandin savet je da baš tokom ciklusa svaka žena prione na donošenje teških odluka, kao što su promena posla ili u privatnom životu - izlazak iz loše veze. Motivaciona govornica smatra da su dame u tim danima kadre da posmatraju širu sliku i da na osnovu nje iskristališu ili prepoznaju svoje najdublje potrebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas