· · Komentari: 0
NEOBIČNE POJAVE

Zamrznute iguane i kuvani šišmiši su PADALI SA NEBA?! Na žalost SRBA, samo pečeni pilići još nisu padali

U istoriji čovečanstva širom sveta dešavale su se neobične pojave, koje su imale svoje logično objašnjenje, ali neke baš i nisu...

1596058347_nevreme.jpg
Foto: Pixabay

Otpad iz svemira nije jedino što nam s vremena na vreme može sleteti pred noge dok na terasi pijemo kafu ili uveče pivo, pa nam se i od krupnijeg grada učini - zamrznuta iguana.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Postoje fenomeni. koji bi nam se kroz priče i neproverene činjenice mogli servirati neke vrlo zanimljive stvari, a najbolje među najboljima donosimo vam u nastavku.

Pročitajte još: Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

U Sibiru pala koša zlatnih poluga i dijamanata vredna 378 miliona dolara

Zamrznute iguane

Pročitajte još: SRBI će biti razočarani: Ovo su NAJPRIVLAČNIJI JEZICI na svetu

To se dogodilo na Floridi, kada je na tom području po prvi puta u 28 godina pala veća količina snega. Ove vrste guštera žive u velikom broju na Floridi, a obično žive na granama drveća. Kad se temperatura spustila, iguane, koje su hladnokrvne životinje, jednostavno su se "ugasile" i nisu se više mogle držati za drveće. Onda su padale sa drveća ili ih je odneo malo jači vetar. Na sreću, nisu bile mrtve, pa bi se sa prvom višom temperaturom probudile.

Pročitajte još: Tajna Legijine RUŽE: Ulemek na vratu ima TETOVAŽU koja ima POSEBNO ZNAČENJE (FOTO)

Foto: Pixabay

Ribe

U Meksiku ribe sa neba padaju tako često da čak imaju i ime za taj fenomen: "kiša riba". Ipak, ribe sa neba primećene su i u Kaliforniji, Engleskoj i Indiji. Uzrok tome je tornado, koji prolazi iznad vode. Vrtlog zahvata vodu i životinje u njemu i nosi ih nad kopno.

Krvava kiša

Pročitajte još: Verovalo se da je Raspućin reinkarnacija HRISTA, a o njegovim ČUDIMA se i danas govori

U severozapadnoj Španiji 2014. godine stanovnici su se žalili na na krvavo crvenu vodu u svojim fontanama. Nije se radilo o nekom slučaju ubistva, već o mikroskopskim algama koje su stigle sa poslednjom kišom. Te alge mešale su se s onima koje su se nalazile u vodi i zbog susreta sa njima počele ispuštati pigment, koji je vodu obojio u crveno.

Pročitajte još: 1999. otkriveno SVETILIŠTE: Staro je 4.300 godina, a kraj drvenih stubova pronađene su lobanje dece i žena

Rusko zlato

Ovo je svakako zanimljivije od iguana i krvave kiše. U Sibiru su pre dve godine sa transportnog aviona padale zlatne poluge, platina i dijamanti. Kada je poletao sa aerodroma, iz aviona je slučajno počelo padati bogatstvo vredno 378 miliona dolara. Palo je oko 200 zlatnih poluga, a od tada je javljeno da je svaki komadić uspešno pronađen.

Kuvani šišmiši

Pročitajte još: Kada grob bude nađen SVET ĆE PRESTATI DA POSTOJI: Kako je sahranjen najveći osvajač i kakve veze sa tim ima KAMILA

U januaru 2018. godine , stotine "kuvanih" šišmiša padale su sa drveća u Australiji nakon što su lokalne temperature postigle više od 43 stepena. Ta vrsta šišmiša može podneti temperature do 30 stepeni, pre nego što im vrućina sprži mozak. Sve više od 30 stepeni šišmiše jednostavno "skuva", zbog čega je oko 200 njih pronađeno mrtvih.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.