· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

"Zapamtite da je ON gospodar u kući"... Ovo je priručnik za žene iz 1955. godine (FOTO)

"Svaka žena zna, gde joj je mesto"... barem tako kaže priručnik koji je nastao još davne 1955. godine

1612426006_Depositphotos_7000228_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Priručnik pod nazivom "Kućna ekonomija", još pre 65 godina našao je način da žene uputi, kako bi bilo idealno da se ponašaju prema svojim jačim polovinama, posebno u situacijama, kada su umorni ili tek dođu sa posla.

Pročitajte još: Šala ovog čoveka izazvala je 4.000 raskida i 17 razvoda ... Razlog je neverovatan!

- Planirajte večeru na vreme.  razmislite šta ćete da skuvate ujutru ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kada dođe sa posla.

PRIPREMITE SE ZA MUŽA:  Odmorite se 15 minuta pre nego što dođe sa posla, tako ćete biti odmorni kada stigne. našmikajte se i stavite traku na kosu, kako biste izgledali sveže.

SMANJITE BUKU: Kada vaš suprug dođe sa posla, isključite sve aparate i podstaknite decu da se i ona utišaju. Budite srećni što ga vidite. Poslušajte ga, iako mu možda morate reći mnogo toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kuži. Neka on prvo govori, sigurno ima važnije stvari na umu od vas.

Najvažnije je usrećiti supruga Foto; Depozit

Pročitajte još: Šaptao je slonovima i sve su ga slušali, a onda se dogodilo nešto NEVEROVATNO! (VIDEO)

NE OMETAJTE GA: Ne žalite se ako vaš muž dođe kući kasno uveče ili ako želi da ode nekuda na večeru bez vas. Ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanja ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav uvek že sprovoditi svoju volju pošteno i pravedno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.