Oglas
· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJA

Zar nije POSTALA LEPOTICA? Pogledajte JEDNOSTAVNE trikove velikog MAJSTORA (FOTO/VIDEO)

Ne postoji ružna devojka, već samo ona koja ne ume da istakne najlepše na sebi.

1603701348_Aledzis.jpg
Foto: Youtube/ screenshot Alexis Stone
Oglas

Aleks Stoun je pravi mađioničar! On je odličan poznavalac ženskog lica i njegova najveća ljubav je šminka.

Pročitajte još: Deluje ŠAŠAVO, ali ova VINTIDž jakna je veoma praktična i PONOVO MODERNA

Foto: Youtube/ screenshot Alexis Stone

Ovaj "mejkap" umetnik neverovatno izvodi transformacije i poznat je kao čovek sa hiljadu lica, jer šminkom može da postigne da izgleda kao starac, žena, Merlin Monro, pevačica, osoba povređena u saobraćajnoj nesreći...

Međutim, najbolji deo njegovog talenta koristi za transformaciju devojaka.

Alis je postala lepotica posle nekoliko poteza!

Alis je devojka veoma nesigurna u svoj izgled, a on je, uz pomoć nekoliko četkica i boja, od nje napravio lepoticu!

Pročitajte još: Da li je OVO NAJRUŽNIJI modni KRIK u deceniji? Ili najlepši... (FOTO)

Foto: Youtube/ screenshot Alexis Stone
Prvo se nanosi tečni puder i to u tačkicama koje se razmazuju.

Prvi korak je nanošenje pudera koji pokriva sve neravnine. Nanosi se u tačkicama i razmazuje mokrim sunđerom. Ključni preduslov za savršen ten je da se pogodi dobra nijansa pudera, a to se radi proveravanjem na unutrašnjoj strani podlaktice.

Kada se preko tečnog nanese i puder u kamenu i ravnomerno razmaže, sledi šminkanje očiju.

Pročitajte još: MEKE, narandžaste ili PINK: U njima noge izgledaju još DUŽE!

Foto: Youtube/ screenshot Alexis Stone
Prvo se srede obrve, pa sledi senka uz pomoć selotejpa.

Prvo se srede obrve, olovkom ili četkicom, a zatim se nanosi šminka na gornji i donji kapak. Samolepljiva traka je jedan od najkorisnijih saveznika u nanošenju senke na oči, jer čini da linija ostane ravna i senka ne padne na podočnjake.

Pročitajte još: Prebrodite to i BACITE IH! Četiri odevna komada koja IMAJU ROK TRAJANJA

Posle obrva i senke slede trepavice. Devojci koja ide na fakultet, na posao ili ima sasvim običan dan je dovoljno da nanese maskaru na trepavice. Ukoliko ima posebno veče treba da iskoristi malu pomoć veštačkih trepavica. Posle trepavica nanosi se ajlajner.

 

Posle očiju ponovo se na podočnjake i druge kritične delove, poput uglova usana ili nosa, nanosi lajtner i pažljivo razmaže kako b i se stopio sa puderom.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Poslednji korak je rumenilo koje daje oblik licu i karmin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas