· · Komentari: 0
LEPOTA TELA

Zašto bacate PARE na lasere i tretmane? Rešite se STRIJA uz melem iz KUĆNE APOTEKE

Nagla promena kilaže, pucanje kože usled razvoja mišića ili posledica trudnoće i porođaja idealni su preduslovi za pojavu upornih strija

1596144747_Strije---Depositphotos_185306880_s-2019.jpg
Foto: Pixabay

Da li i vi nosite svoje strije? Ovo nije nimalo zavidna pozicija i problem sa kojim se žene suočavaju, naprotiv.

Pročitajte još: Pažljivo birajte DONJI VEŠ: U zavisnosti od toga koji nosite RIZIKUJETE ZDRAVLJE

Ma koliko se zdravo hranili ili bili vitki, strije nas mogu pogoditi. One su jedan od najčešćih nuspojava trudnoće, a čak do 90 odsto žena će ih dobiti nakon porođaja.

Da li i vi krijete strije ispod garderobe?

Strije sejavljaju na kukovima, bedrima, grudima i trbuhu. Mogu biti deprimirajuće i narušavati samopouzdanje.

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Donosimo vam recept sa četiri najučinkovitija prirodna lekovita ovlaživača kože, koja će zajedno doprineti povlačenju strija. Bogati su nutrijentima i mineralima, koji su odlični za kožu i imaju dugu tradiciju primene protiv strija.

Pročitajte još: Pažljivo birajte DONJI VEŠ: U zavisnosti od toga koji nosite RIZIKUJETE ZDRAVLJE

Najbolji domaći melem protiv strija

Sastojci:

  • 1 šoljica sirovog kakao maslaca
  • pola šoljice kokosovog ulja
  • 1 šoljica ricinusovog ulja
  • četvrtina šoljice ulja slatkog badema

Priprema:

Pročitajte još: NAJGORA stvar u životu jedne žene - nakupljene DLAKE U ČETKI! Evo i kako da je rešite

U maloj posudi zagrejte na srednjoj vatri kokosovo maslac i kokosovo ulje, Mešajte dok se potpuno ne otopi i zatim ga sklonite sa vatre. Sipajte ricinusovo ulje i bademovo ulje. Mešajte dok se sve dobro ne sjedini, pa ohlađenu mešavinu ostavite u frižideru da se stvrdne. Zatim je mešajte dok ne pobeli. Čuvajte je u staklenoj teglici.

Pročitajte još: Da li i vi imate problem sa PODOČNJACIMA? Evo kako da ih ublažite

Ovaj melem ima gustu sjajnu konzistenciju i primenjuje se dva puta dnevno, ujutro i uveče na vlažnoj koži. Sa ovim melemom moći ćete da se borite protiv strija sporo, ali učinkovito.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.